aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙδάλγο: «Μια φάση μπορεί να ανατρέψει τα πάντα…»

Ιδάλγο: «Μια φάση μπορεί να ανατρέψει τα πάντα…»

Ο βοηθός προπονητής του Ιδιάκεθ, Ιδάλγο, μίλησε (σ.σ. λόγω τιμωρίας του Βάσκου) μετά την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τον πρώτο αγώνα κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ισοπαλία (1-1) είναι καλό αποτέλεσμα αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Αναλυτικά: «Όταν αγωνιζόμαστε με τον ΑΠΟΕΛ, είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Στην αρχή ο αντίπαλος είχε τον έλεγχο, κράτησε τη μπάλα, ειδικά εκεί στη μεσαία γραμμή. Όπως πάντα στο ποδόσφαιρο, μια φάση μπορεί να ανατρέψει τα πάντα, μιλάω για τη φάση του γκολ. Νιώθαμε καλύτερα με την εικόνα που είχαμε στη συνέχεια. Το δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο, σε κάποιες αντεπιθέσεις είχαμε προϋποθέσεις. Το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια πως είναι το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο είναι την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε τον χρόνο να αναλύσουμε το παιχνίδι όμως προηγείται το ματς με την ΑΕΛ. Είναι ένα μικρό πλεονέκτημα όμως δεν σημαίνει τίποτα, απομένει άλλο ένα 90λεπτο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ