aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ Zemco για τον φωτισμό

Η Zemco για τον φωτισμό

Πρόσφατα δημιουργήθηκε θέμα με τις προσφορές που δέχθηκε η ΑΕΚ για τον φωτισμό του νέου της γηπέδου. Η Zemco Ltd ήταν μια από τις εταιρείες που έκαναν την προσφορά τους, χωρίς όμως επιτυχία. Με ανακοίνωση της η εταιρεία θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Αναλυτικά: «Παρά το γεγονός ότι κατά την αξιολόγηση προσφορών για τον εν λόγω διαγωνισμό η εταιρεία μας δεν κρίθηκε ως επιτυχούσα λόγω ύπαρξης χαμηλότερης προσφοράς από άλλη εταιρεία, έχουμε εξ αρχής σεβαστεί το αποτέλεσμα και ουδεμία ένσταση είχαμε στην κατακύρωση του διαγωνισμού στον επιτυχόντα προσφοροδότη.

Δεν υιοθετούμε οποιαδήποτε μομφή ή παράπονο έχει υποβληθεί από τρίτα πρόσωπα αναφορικά με τον εν λόγω διαγωνισμό. Η άψογη συνεργασία της εταιρείας μας με την ΑΕΚ είναι δεδομένη και μαζί εργαζόμαστε για την έγκαιρη αποπεράτωση και λειτουργία του γηπέδου, που αποτελεί ύψιστη μας προτεραιότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ