aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Η υποτίμηση του αντιπάλου είναι σαν το θάνατο»

«Η υποτίμηση του αντιπάλου είναι σαν το θάνατο»

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Σπαρτάκ για την κλήρωση του Γ΄ Προκριματικού Γύρου του Γιουρόπα Λιγκ έκανε ο Σεργκέι Ροντιόνοφ.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Μόσχας τόνισε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους, όποιος κι αν είναι αυτός.

Οι δηλώσεις του:

«Και οι δύο αντίπαλοι θα έλεγα πως είναι στα μέτρα της Σπαρτάκ. Τώρα, όμως, είναι πολύ σημαντικό να μην τους υποτιμήσουμε. Η ιστορία με τη Σεν Γκάλεν είναι ακόμα «φρέσκια» στη μνήμη μας. Στόχος του προπονητικού επιτελείου είναι να προετοιμάσει καλά τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να διαθέτουν μαχητικό πνεύμα όταν βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκινήσαμε ήδη να μελετάμε τις δύο ομάδες, συγκεντρώνοντας πληροφορίες και για την ΑΕΚ και για την Κλίφτονβιλ. Δεν είναι μυστικό, ωστόσο, ότι οι Κυπριακές ομάδες διαθέτουν ένα σημαντικό αριθμό ξένων παικτών στις τάξεις τους και διακρίνονται στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επαναλαμβάνω, η υποτίμηση του αντιπάλου, μεταφορικά μιλώντας, είναι σαν τον θάνατο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ