aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ υπογραφή φαρδιά-πλατιά και ο άνετος Μασιάς

Η υπογραφή φαρδιά-πλατιά και ο άνετος Μασιάς

Δείτε το πρόσωπο του αγώνα στη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ, τη φάση που έκρινε το ντέρμπι και πως αξιολογούμε τη διαιτησία του Δημήτρη Μασιά.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Ο Φλοριάν Τολεμές έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο παιχνίδι. Πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, δείχνοντας την εκτελεστική του δεινότητα. Έφτασε τα επτά τέρματα στο τρέχον πρωτάθλημα, κάτι που προφανώς λέει πολλά για την προσφορά του στην ομάδα της Λάρνακας. Όταν έγινε αναγκαστική αλλαγή, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ΑΕΚ.

Η ΦΑΣΗ: Θα επιλέξουμε αυτή που έφερε το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους και καταγράφηκε στο 62ο λεπτό. Εκεί που οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει στο σκορ (2-1) και προσπαθούσαν να βρουν τον χώρο ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση, ήλθε ο Ακοράν με μια πολύ όμορφη ενέργεια να γράψει τον επίλογο του ντέρμπι.

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Ο διαιτητής του αγώνα, Δημήτρης Μασιάς, ήταν κοντά στις φάσεις και οι πλείστες υποδείξεις του ήταν σωστές. Για να ακριβολογούμε, το ματς δεν είχε βγάλει την πολύ δύσκολη φάση και ο διαιτητής δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Θα μπορούσε να δείξει τουλάχιστον δύο κίτρινες κάρτες περισσότερες (Μοράις, Χέφελ στο πρώτο μέρος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ