aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ τριπλέτα «φωτιά» έστειλε την ΑΕΚ στους «8»!

Η τριπλέτα «φωτιά» έστειλε την ΑΕΚ στους «8»!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την ΑΕΚ, η οποία κέρδισε την Νέα Σαλαμίνα (2-0) και βρίσκεται στους «8» του κυπέλλου. Εκπληκτική η τριπλέτα (Ακοράν, Τρισκόφσκι, Γιάννου), δύο ασίστ ο Ελλαδίτης και από ένα γκολ πέτυχαν οι Τρισκόφσκι (23’) και Ακοράν (58’).

Μια στιγμή μαγείας ήταν αρκετή

Μόλις στο 5’ οι δύο ομάδες είχαν από ένα σουτ εντός εστίας (Τρισκόφσκι για την ΑΕΚ, Ελουντού για την Νέα Σαλαμίνα). Η ομάδα του Ιδιάκεθ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο η Νέα Σαλαμίνα ήταν αρκετά απειλητική στις αντεπιθέσεις (κυρίως με τον Ελουντού αλλά και τον Σικόρσκι).

Παρόλα αυτά μια στιγμή μαγείας ήταν αρκετή για να δώσει το προβάδισμα στους κιτρινοπράσινους. Ακοράν και Γιάννου συνδυάστηκαν άψογα, ο τελευταίος έδωσε τον Τρισκόφσκι ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά την φάση και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (23’, 1-0).

Στην συνέχεια, η ΑΕΚ είχε άλλη μια καλή στιγμή για να αυξήσει το δεκτή του σκορ (39’ Ακοράν), δεν τα κατάφερε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους κιτρινοπράσινους να έχουν το προβάδισμα και τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν δύο γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Η τριπλέτα «έβγαζε» φωτιές

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε το δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να έχει την υπεροχή στον αγώνα και την Νέα Σαλαμίνα να είναι επικίνδυνη στην «κόντρα». Οι κιτιρινοπράσινοι κατάφεραν να μετουσιώσουν την κατοχή τους με ένα δεύτερο γκολ «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την πρόκριση.

Η «τριπλέτα» Τρισκόφσκι, Γιάννου και Ακοράν συνδυάστηκε ξανά, με τον τελευταίο να σπρώχνει την μπάλα στα δίκτυα (58’, 2-0) έπειτα από ασίστ του Ελληνοαυστραλού επιθετικού. Κάπου εκεί η πρόκριση είχε προκριθεί και οι δύο ομάδες τράβηξαν περισσότερο την προσοχή τους στην δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιακέθ): Τόνιο, Τρουγιόλς, Γκονθάλεθ (64′ Καταλά), Μοϊσόφ, Τέτε, Τζέφρεν (74′ Χέφελ), Κάσες, Λαρένα, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Γιάννου (81′ Ακίνο).

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Αλβμπόγκε, Άγους, Τζολοβάρτ (64′ Χατζηκωνσταντή), Χριστοφόρου, Μιντίκκης, Νικολάου (55′ Κορέια), Μαργκάσα (68′ Κωστή), Ρέινολντς, Σιαθάς, Ελουντού, Σικόρσκι.

Σκόρερ: 23′ Τρισκόφσκι, 58′ Ακοράν

Κίτρινες: Ρέινολντς, Σικόρσκι, Άγους / Κάσες

Αποβολές:

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός: Βίκτωρος Σωτήρης

4ος: Νικολάου Γεώργιος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ