aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ θέση της Πάφος FC για την ένσταση της ΑΕΚ

Η θέση της Πάφος FC για την ένσταση της ΑΕΚ

Ο Σωτήρης Ζαντής είναι ο ποδοσφαιριστής της Πάφου, ο οποίος, όπως ισχυρίζονται στην ΑΕΚ είχε αντικανονική συμμετοχή στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Τετάρτη (2 Ιανουαρίου) στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Λάρνακας κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής πέρασε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο της αναμέτρησης.

Από πλευράς της Πάφου ενημερωθήκαμε πως ο Ζαντής εγγράφηκε κανονικά στο ρόστερ της ομάδας τον περασμένο Ιούλιο (προηγουμένως ανήκε στον Απόλλωνα) και οι νομικοί συμβούλοι των κυανόλευκων, μελετούν το θέμα, μπας και προέκυψε κάποιο μπέρδεμα με τα συστήματα που χρησιμοποιεί για την εγγραφή παικτών η ΚΟΠ.

Επιβεβαιώνουν παράλληλα ότι είναι αυτός ο παίκτης για τον οποίο υποβλήθηκε ένσταση από την ΑΕΚ και οι νομικοί σύμβουλοι της ομάδας προσπαθούν να βγάλουν άκρη με το θέμα αυτό, αφού ο ποδοσφαιριστής -βάσει πάντοτε όσων υποστηρίζουν στην Πάφο- υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον περασμένο Ιούνιο και στην ΚΟΠ εγγράφηκε 30 Αύγουστου. Τον λόγο έχει πλέον το νομικό τμήμα της ομάδας.

Σε κάποια άλλα ΜΜΕ έγινε λόγος και για τον Κυριάκο Αντωνίου (έπαιξε επίσης ως αλλαγή), ο οποίος ανήκει από πέρυσι στην Πάφο, αλλά από την Πάφο, ενημερωθήκαμε πως η ένσταση αφορά μονάχα στον Ζαντή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ