aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ θέση της Νέας Σαλαμίνας για τον Ελουντού και τις «Σειρήνες»

Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για τον Ελουντού και τις «Σειρήνες»

Τσαρλς Ελουντού, Φαρσάντ Νουρ και Άντερσον Κορέια, είναι τρεις παικτών των οποίων λήγει το συμβόλαιο με το τέλος της τρέχουσας σεζόν και από τον Ιανουάριο, εάν δεν ανανεώσουν, θα έχουν το δικαίωμα αν προσεγγιστούν από συλλόγους, να μπουν σε διαπραγματεύσεις για αλλαγή ποδοσφαιρικής… στέγης.

Με τους τρεις αυτούς παίκτες των ερυθρόλευκων, οι οποίοι και φέτος κάνουν πολύ καλή σεζόν, έγιναν κάποιες επαφές για να ανανεωθεί το συμβόλαιό τους, όμως, δεν είναι και το πιο απλό πράγμα, να αποδεχθούν εύκολα, κυρίως εάν ενδιαφερθούν ομάδες θεωρητικά μεγαλύτερες και οι οποίες θα προσφέρουν καλύτερο συμβόλαιο από κάθε άποψη.

Για τον Ελουντού, είναι ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο διάφορα Μέσα μέσω των παρασκηνιακών στηλών τους και όχι κανονικών ρεπορτάζ, κάνουν λόγο πως ήδη τον καλούν «Σειρήνες» και μάλιστα από την Κύπρο (Ομόνοια και ΑΕΚ).

Πώς απαντά σε αυτό ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Λάζος; «Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση. Ακούμε και εμείς διάφορα, όμως επίσημα δεν υπάρχει κάτι. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Όποια ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να καταθέσει την πρόταση της. Δεν έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή, να παραχωρήσουμε τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή. Αν έχουμε κάποια συμφέρουσα πρόταση θα την εξετάσει η διοίκηση», είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Και ασφαλώς αναφέρεται στο ενδεχόμενο που έλθει κάποια πρόταση για να αγοραστεί από άλλη ομάδα ο παίκτης τον προσεχή Ιανουάριο. Από εκεί και πέρα, για τις μετεγγραφές είπε πως δεν υπάρχουν χρήματα και μόνο αν αποδεσμευτούν κάποιοι θα έλθουν άλλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ