aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ τελευταία της σεζόν και οι «μικροί» (pics)

Η τελευταία της σεζόν και οι «μικροί» (pics)

Με πρωινή προπόνηση, τελευταία στην σεζόν, ολοκληρώθηκε σήμερα (13/05) η προετοιμασία της AEK για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα στο Στάδιο «Αμμόχωστος» (Σάββατο 14/05, 19:00).

To πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Πέραν των ποδοσφαιριστών στους οποίους έχει παραχωρηθεί άδεια, εκτός αποστολής έμειναν και οι Murillo, Μυτίδης, Μιντίκκης, Εγγλέζου και Καστάνας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά οι νεαροί της ομάδας U21, Κωνσταντίνου, Καϊσερλίδης, Παναγίδης, Ανθίμου και Ευσταθίου.

Αργότερα θα ακολουθήσουν δηλώσεις για το παιχνίδι από τον προπονητή μας, Δημήτρη Δημητρίου και τον Μιχάλη Μούσιτς.

Δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηριών από την Μπουτίκ. Εισιτήρια θα διατίθενται μόνο στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα. Οι εισόδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα (18:00) πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στο πέταλο του Σταδίου και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά στους δρόμους πίσω από την συγκεκριμένη εξέδρα. Η γενική είσοδος ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα πέντε ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών που συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

[vc_gallery type=”image_grid” images=”6133,6134,6135,6136″]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ