aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ συμμετοχή του θα κριθεί στην Τσεχία

Η συμμετοχή του θα κριθεί στην Τσεχία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο αεροπλάνο για την Τσεχία θα ανέβει αύριο το πρωί ο Νταβίδ Καταλά. Ο αρχηγός της ΑΕΚ πέρασε χθες από MRI και συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς ακόμη δεν είναι σε θέση να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ αναμένεται να συμπεριλάβει τον έμπειρο σέντερ μπακ στην αποστολή -η οποία θα ανακοινωθεί σήμερα- και πιθανότατα θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τον επαναληπτικό με τη Σλόβαν (πρώτο ματς 0-1).

Πλέον οι πιθανότητες μειώνονται αναφορικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ματς με τους Τσέχους, αλλά οι κιτρινοπράσινοι είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που υπάρχουν.

Πέρα από το πρόβλημα του Καταλανού κεντρικού αμυντικού δεν αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Βάσκου προπονητή ο Θωμάς Ιωάννου. Ο Κύπριος αριστερός μπακ είναι τραυματίας, ωστόσο η ενδεχόμενη απουσία του δεν διαφοροποιεί το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας. Αντιθέτως, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Χουάν Ορτίθ. Η αποβολή του στον πρώτο αγώνα τον θέτει εκτός μάχης και είναι πιθανό να δούμε τον Μιντίκκη να παίρνει θέση βασικού.

Με τα δεδομένα που επικρατούν ο Μίνιο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιός μπακ ο Μιντίκκης, αριστερός ο Χαραλάμπους και κεντρικοί αμυντικοί οι Μουρίγιο και Μοϊσόφ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Μπόλιεβιτς και Λαρένα ως ανασταλτικοί χαφ και ως επιτελικός ο Τομάς. Στα «φτερά» θα αγωνιστούν οι Τέτε και Τρισκόφσκι, με τον Άλβες να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να προτιμηθεί ο σχηματισμός 3-5-2 (ασχέτως του ότι μετά το προηγούμενο ματς ο Ιδιάκεθ παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος η εφαρμογή του). Σε αυτή την περίπτωση ο Μιντίκκης θα μείνει εκτός ενδεκάδας και πιθανό να προτιμηθεί ένας εκ των Λαμπάν και Χαραλαμπίδη. Μέχρι το μεθαυριανό ματς, όμως, μεσολαβούν άλλες δύο προπονήσεις και είναι πιθανό να ξεκαθαρίσουν ακόμα περισσότερο οι προθέσεις του προπονητή της ΑΕΚ.

100 φίλους της στο Λίμπερετς

Η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη μεθαύριο στην Τσεχία απέναντι στη Σλόβαν, καθώς εκτιμάται ότι στο πλευρό της θα βρεθούν κοντά στους 100 οπαδούς της. Με την αποστολή της ομάδας, που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί, υπολογίζεται ότι θα ταξιδέψουν περίπου 50 οπαδοί και άλλοι τόσοι θα βρεθούν στην Τσεχία με διαφορετικές πτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ