aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Η Σπαρτάκ υπερτερεί σε μονάδες», υποστήριξε ο Ιδιάκεθ

«Η Σπαρτάκ υπερτερεί σε μονάδες», υποστήριξε ο Ιδιάκεθ

Ως μία μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε τον αυριανό αγώνα με την Σπαρτάκ Μόσχας ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ. «Για μας είναι πολύ μεγάλη πρόκληση. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες που ήταν στην κλήρωση. Ψάχνουμε την ευκαιρία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στα δύο ματς και αντιμετωπίζουμε τις αναμετρήσεις με μεγάλη ανυπομονησία», είπε αρχικά.

«Λίγο πολύ έχω καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα αλλά πρέπει να περιμένουμε την τελευταία προπόνηση. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και όλοι ανυπομονούν για το παιχνίδι», πρόσθεσε σχετικά με το πλάνο του και ακολούθως αναφέρθηκε στους Λαμπάν, Μπαρέρα και Τρουγιόλς: «Είναι καλύτερα από την περασμένη βδομάδα ο Λαμπάν, αλλά δεν είναι ακόμη σίγουρος. Πρέπει να δούμε την κατάσταση του στην τελευταία προπόνηση. Θα είναι σίγουρα στη διάθεση μας την επόμενη βδομάδα. Ο Μπαρέρα θα είναι αποστολή, αλλά όχι ο Τρουγιόλς».

Ακολούθως αναφέρθηκε στους στόχους της ΑΕΚ: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Με μηδέν παθητικό θα είναι σίγουρα καλύτερο το αποτέλεσμα. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο στόχο της νίκης. Είναι σημαντικό να μην δεχθείς γκολ όταν παίζεις το πρώτο παιχνίδι στην έδρα σου. Η Σπαρτάκ έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες σε υψηλό επίπεδο. Όλοι είναι ικανοί παίκτες. Εμείς θέλουμε να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας σαν ομάδα. Αν τα καταφέρουμε θα είναι λόγω της ομαδικής δουλειάς και όχι των μονάδων. Η Σπαρτάκ υπερτερεί σε μονάδες. Δεν θα σχολιάσω κάτι για τις δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή. Προτιμώ να μιλήσω στο γήπεδο».

«Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ορίστηκε από τη διοίκηση. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι πλεονέκτημα οι καιρικές συνθήκες. Η Σπαρτάκ παραμένει το φαβορί και εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Για να παίζεις στην Σπαρτάκ σημαίνει είσαι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Εμείς κοιτάζουμε την Σπαρτάκ σαν ομάδα και για να κερδίσουμε το ματς θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα από τον αντίπαλο μας σαν ομάδα», πρόσθεσε:

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Χόρχε Λαρένα ο οποίος είπε: «Είμαστε πάντα έτοιμοι να παίξουμε με οποιοδήποτε καιρό τον κάθε αντίπαλο. Ανεξαρτήτου την ομάδα που έχουμε απέναντι μας και τη φάση της διοργάνωσης. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε στις 6 το απόγευμα. Για μας είναι καλύτερο που έχουμε παίξει κάποια επίσημα παιχνίδια, ενώ πέρσι με την Μπορντό ήταν το πρώτο μας ματς. Δεν είναι μόνο τα τέσσερα επίσημα ματς, είναι ο κορμός που οι περισσότεροι παίκτες παραμένουν. Η Σπαρτάκ είναι δύσκολος αντίπαλος, παίζουμε εντός με τον κόσμο μας και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ