aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ σκληρή απάντηση του ΑΠΟΕΛ στον Καταλά (vid)

Η σκληρή απάντηση του ΑΠΟΕΛ στον Καταλά (vid)

Μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ και αφού προφανώς θα ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Νταβίδ Καταλά για τη διαιτησία του Δημήτρη Μασιά, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ απάντησε στον Βάσκο αμυντικό με νέες τοποθετήσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άστραψε και βρόντηξε για ΑΠΟΕΛ και διαιτησία

Αναλυτικά: «Με αφορμή τις δηλώσεις του Νταβίδ Καταλά που είπε πως είναι ντροπή αυτό το πράγμα και αναφέρεται σε βοήθεια του ΑΠΟΕΛ. Αυτό που περιμένουμε να διαπιστώσουμε είναι τι εννοεί ο ποδοσφαιριστής και φαντάζομαι ότι θα πρέπει και η ΚΟΠ να ρωτήσει τον ίδιο για το τι εννοεί “βοήθεια” και από ποιον εννοεί “βοήθεια”, και αν έχουν οποιοδήποτε παράπονο από τη διαιτησία μπορούν κάλλιστα να το αναφέρουν ξεκάθαρα και να μην αφήνουν υπονοούμενα. Από εκεί και πέρα όταν αναφέρεται στη λέξη “ντροπή” οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να αποδεικνύει το αντίθετο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να σέβεται την ώρα που πανηγυρίζει ο αντίπαλος και να μην προσπαθούν να σκοράρουν όταν η αντίπαλη ομάδα είναι εκτός γηπέδου και να διαμαρτύρονται γιατί ο διαιτητής δεν τους επέτρεψε να πάνε να σκοράρουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημητρίου για διαιτησία: «Οι τυφλοί είδαν σήμερα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ