aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ σιγουριά του Φλοριάν Τολμές

Η σιγουριά του Φλοριάν Τολμές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη μέχρι σήμερα παρουσία του στην ΑΕΚ αλλά και γενικά στο πρωτάθλημα. Ο Φλοριάν Τολμές έχει σκοράρει 10 γκολ και όλοι στην ομάδα της Λάρνακας τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση βλέποντας τον Γάλλο φορ να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Ο Τολμές σε χθεσινές του δηλώσεις μετά τη βράβευσή του ως ο πρώτος σκόρερ των ομάδων της επαρχίας της Λάρνακας για τον μήνα Οκτώβριο, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει φέτος τον τίτλο, ενώ αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό του. «Αν παίρνω αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς», ανέφερε αρχικά και δεν έδειξε να τον ενδιαφέρει τόσο η προσωπική διάκριση παρά μόνο η ομαδική: «Για μένα είναι πιο σημαντικό να τερματίσει η ομάδα μου στην πρώτη θέση και όχι να βγω πρώτος σκόρερ».

Ο 31χρονος επιθετικός ερωτηθείς αν πιστεύει ότι η ΑΕΚ μπορεί στεφθεί πρωταθλήτρια, γνωρίζοντας πλέον καλά και τις υπόλοιπες ομάδες, απάντησε: «Πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και το καλύτερο προσωπικό. Είμαστε καλύτεροι από τις άλλες ομάδες. Είναι δύσκολο κάθε παιχνίδι. Πρέπει να βλέπουμε επίσης και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων». Ένα θέμα που «καίει» τον κόσμο είναι και η ανανέωση του συμβολαίου του. Η ΑΕΚ έχει οψιόν ανανέωσης στο τέλος της σεζόν για έναν ακόμη χρόνο, όμως ο ίδιος είναι απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να βοηθήσει την ομάδα του να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει: «Κάθε παιχνίδι το απολαμβάνουμε. Στη Λάρνακα είναι χαρούμενη και η οικογένεια και εγώ. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο. Είναι δύσκολο να πω κάτι. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτό», σχολίασε σχετικά.

Ο Τολμές έχει αγωνιστεί σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει σκοράρει 10 τέρματα, ενώ είδε δίχτυα και στην Ευρώπη τρεις φορές. Φέτος έκανε πολύ δυναμικό ξεκίνημα και δείχνει έτοιμος να πετύχει ακόμη πολλά γκολ τα οποία θα βοηθήσουν την ΑΕΚ. Αν αυτά τα γκολ θα είναι ικανά να οδηγήσουν την ομάδα του για πρώτη φορά στην κατάκτηση του τίτλου ο χρόνος θα το δείξει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ