aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ πρόβλεψη του Πιέρου για τον πρωταθλητή Κύπρου και ο παίκτης που ξεχώρισε

Η πρόβλεψη του Πιέρου για τον πρωταθλητή Κύπρου και ο παίκτης που ξεχώρισε

Τον Απόλλωνα βλέπει ως νέο πρωταθλητή Κύπρου ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο Κύπριος άσος που ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Βουλγαρία για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στη Λουντογκόρετς μίλησε αποκλειστικά στον «Active» (107, 4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» (δείτε εδώ όσα είπε για την Λουντογκόρετς και τις δύσκολες ώρες στην Αστάνα) και προέβλεψε ότι η ομάδα της Λεμεσού θα κατακτήσει τον τίτλο κάνοντας ειδική αναφορά στην απόκτηση του Ντιέγο Μπίσεσβαρ.

Παρακολούθησες παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος τελευταία; «Για να είμαι ειλικρινής όχι δεν είδα καθόλου. Είναι διαφορετικές οι ώρες στην Αστάνα, τέσσερις ώρες μπροστά. Κάποια παιχνίδια τα έβλεπα».

Ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα στην Κύπρο; «Πιστεύω ο Απόλλων. Νομίζω είναι η χρονιά του Απόλλωνα φέτος. Είναι εκεί συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Έχει κάνει μια πολύ καλή μετεγγραφή, τον Μπίσεσβαρ, και πιστεύω θα το κατακτήσει».

Όσο για τον παίκτη που πιέζει τόσο πολύ όσο αυτός και ξεχώρισε στη φετινή σεζόν, είπε: «Το βλέπω κάποιες φορές από τον Ιωάννη Πίττα. Έχει και το γκολ. Έχει ωριμάσει πολύ στο παιχνίδι του και εάν συνεχίσει έτσι την έχει σίγουρα τη μετεγγραφή στο εξωτερικό το Καλοκαίρι. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό γιατί να μην φύγει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ