aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ πρόταση €50.000 για τον Ζαχαρίου και το… ανοιχτό παράθυρο

Η πρόταση €50.000 για τον Ζαχαρίου και το… ανοιχτό παράθυρο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην ΑΕΚ άφησαν στην άκρη την επιλογή του Παναγιώτη Ζαχαρίου και κινούνται προς άλλες κατευθύνσεις. Η αλήθεια είναι πως ο Τσάβι Ρόκα είχε ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του τον διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού, μεταβίβασε τις προθέσεις του στη διοίκηση της ΑΕΚ, ωστόσο το θέμα «κόλλησε» στις οικονομικές απαιτήσεις των μαυροπράσινων (διατηρούν τα δικαιώματά του).

Όπως πληροφορούμαστε, η προσφορά των κιτρινοπράσινων ανερχόταν περίπου στις 50.000 ευρώ, ποσό που απέρριψε χωρίς δεύτερη κουβέντα η διοίκηση του Ολυμπιακού. Βλέπετε, στην ομάδα της Λευκωσίας εκτιμούν πως η αξία του Ζαχαρίου δεν είναι γι΄ αυτά τα λεφτά, αλλά για πολύ περισσότερα.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής συνεχίζει τις επαφές με ποδοσφαιριστές που κρίνει ότι μπορούν να «κουμπώσουν» στην ΑΕΚ της νέας σεζόν. Αναλόγως των εξελίξεων, θα κρίνει κατά πόσο θα επανέλθουν οι Λαρνακείς για τον Ζαχαρίου, κάνοντας βελτιωμένη πρόταση στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Πρόκειται για παίκτη που θα ήθελε στην ομάδα ο Ρόκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ