aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΗ προϊστορία, το «Over 2,5» και οι αποδόσεις Ομόνοιας και Απόλλων (pics)

Η προϊστορία, το «Over 2,5» και οι αποδόσεις Ομόνοιας και Απόλλων (pics)

Το «Goal» αποκαλύπτει για πρώτη φορά το περιεχόμενο μιας έκθεσης ύποπτου – στημένου ματς. Αποτελείται από 23 σελίδες, με όλα τα στοιχεία ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το αποτέλεσμά του χειραγωγήθηκε.

Ιδού ένας φάκελος στημένου αγώνα! (pics)

Ο Φοφανά έπαιξε σε 11 ύποπτους – στημένους αγώνες! (pics)

Ο Νεοκλέους σφύριξε σε 9 ύποπτους – στημένους αγώνες!

«Άρχισε από τοπικά πρακτορεία στοιχημάτων, από Κύπριους παίκτες»

ΕΔΩ Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΡΑ!

Στην έκθεση παρουσιάζονται όλα τα στοιχεία που αφορούν στην προϊστορία ύποπτων αγώνων. Για τον αγώνα ΑΕΖ – Δόξα σημειώνεται ότι η ΑΕΖ είχε άλλους τρεις ύποπτους αγώνες στην τρέχουσα περίοδο. Στους πιο πρόσφατους αναφέρονται οι αγώνες:  22 Ιανουαρίου 2017: ΑΠΟΕΛ – ΑΕΖ 7-0 (για ύποπτο στοιχηματισμό ότι η ΑΕΖ Ζακακίου θα έχανε από το ημίχρονο με 5-0).

23 Οκτωβρίου 2016: ΑΕΖ – ΑΕΚ Λάρνακας 2-5 (για ύποπτο στοιχηματισμό ότι η ΑΕΖ θα έχανε τον αγώνα με διαφορά τουλάχιστον τριών τερμάτων και πως, στον αγώνα θα σημειώνονταν συνολικά, τουλάχιστον τέσσερα τέρματα).

Σύμφωνα με την έκθεση οι πιο πρόσφατοι ύποπτοι αγώνες της Δόξας ήταν οι ακόλουθοι:

15 Μαΐου 2016: Άρης – Δόξα 4-3

8 Μαΐου 2016: Δόξα – Ερμής 2-2

ΜΕΙΩΣΗ  223% ΣΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΚΕΡΔΟΣ!

Ο αγώνας ΑΕΖ – Δόξα διεξήχθη στις 4 Μαρτίου 2017. Το Σύστημα Ανίχνευσης Απάτης Στοιχημάτων (BFDS) εντόπισε τον ύποπτο στοιχηματισμό ότι θα νικήσει η Δόξα ως ακολούθως:

Στην εταιρεία Stoixhman.gr τρεις ημέρες πριν τον αγώνα, η απόδοση για νίκη της Δόξας ήταν 1.53. Όσο περνούσαν οι ημέρες είχε πτωτική τάση και έφτασε στο 1.13! Υπήρξε δηλαδή μείωση 223% στο πιθανό κέρδος! Μία ημέρα πριν τον αγώνα η απόδοση ήταν κάτω από 1.20. Ο στοιχηματισμός πριν τον αγώνα θεωρήθηκε ύποπτος αφού προσμετρήθηκε ότι η Δόξα έχασε 9 από τους 12 εκτός έδρας αγώνες της ενώ εκτός έδρας σε όλόκληρη τη σεζόν σημείωσε μόνο έξι τέρματα.

Η απόδοση 1.13 έδινε 88% πιθανότητες στη Δόξα να νικήσει. Ποσοστό που θεωρήθηκε ως πολύ πιο ψηλό απ’ αυτό που υπολογίζεται με συγεκριμένες μεθόδους. Σύμφωνα με το Σύστημα, κανονικά η απόδοση για νίκη της Δόξας θα ήταν 2.06 δηλαδή θα είχε 49% πιθανότητες να νικήσει χωρίς εξωτερικούς παράγοντες να το επηρεάζουν. Γι’ αυτό και σημειώνεται ότι οι παίκτες του στοιχήματος είχαν προηγούμενη γνώση ότι θα κερδίσει η ομάδα της Κατωκοπιάς.

ΤΟ «OVER 2,5» ΑΠΟ ΤΟ 2.08 ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ 1.26!

Έντονος και ύποπτος στοιχηματισμός υπήρξε και για την επίτευξη τριών η περισσότερων τερμάτων στον εν λόγω αγώνα. Το Σύστημα Ανίχνευσης Απάτης Στοιχημάτων εντόπισε ότι η απόδοση για το στοίχημα Over 2,5 τέρματα, ήταν αρχικά στο 2.08 και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μειώθηκε στο 1.26. Υπήρξε δηλαδή μείωση 249% στο πιθανό κέρδος! Η διακύμανση της απόδοσης ήταν την 1η Μαρτίου 2.08, στις 3 Μαρτίου έπεσε στο 1.50 και μέχρι την έναρξη αγώνα στο 1.26. «Στοιχεία που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με λογικές αθλητικές παραμέτρους», σύμφωνα με την έκθεση της ΟΥΕΦΑ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο στοιχηματισμός για ήττα της ΑΕΖ θεωρείται ύποπτος σε σύγκριση με αποδόσεις παλαιότερων αγώνων της. Στην έκθεση παρουσιάζονται πίνακες σύμφωνα με τους οποίους στον αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια εκτός έδρας, στις 11 Φεβρουαρίου η απόδοση για νίκη της Ομόνοιας (1.15) ήταν πιο ψηλή απ’ ό,τι η εκτός έδρας νίκη της Δόξας στον αγώνα ΑΕΖ – Δόξα (1.13)!

Επίσης η απόδοση για νίκη του Απόλλωνα εντός έδρας επί της ΑΕΖ στις 8 Φεβρουαρίου ήταν 1.17 και για νίκη της Ανόρθωσης στις 3 Ιανουαρίου 1.40.

Στους αντίστοιχους πίνακες της Δόξας σημειώνεται ότι ενδεχόμενη εκτός έδρας νίκη της επί της Αναγέννησης Δερύνειας είχε απόδοση 2.44, για νίκη επί του Εθνικού Άχνας στις 23 Ιανουαρίου 2.98 και με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στις 8 Φεβρουαρίου, απόδοση 4.52.

Αναφέρεται επίσης ότι στο μεταξύ τους ματς στον α’ γύρο στις 5 Δεκεμβρίου με γηπεδούχο τη Δόξα η απόδοσή της για νίκη ήταν 1.58.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Τόσο μεγάλη και ύποπτη ήταν η στοιχηματική δραστηριότητα που κάποιες εταιρείες σταμάτησαν να δέχονται στοιχήματα για τον εν λόγω αγώνα. Η Goldbet και η Eurobet έβαλαν φραγή στον αγώνα δύο σχεδόν ημέρες προηγουμένως αν και η απόδοση για νίκη της Δόξας ήταν «εξευτελιστική» (1.22 και 1.18 αντίστοιχα). Από τις πρώτες εταιρείες που σταμάτησαννα δέχονται στοιχήματα ήταν οι «888», «Paf», «Kambi2», «Germaniasport» και «Intralot».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ