aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ «πολιορκία» σε Αρτυματά και τα… θέλω του ΑΠΟΕΛ

Η «πολιορκία» σε Αρτυματά και τα… θέλω του ΑΠΟΕΛ

Το… κεφάλαιο Κωστάκης Αρτυματάς θα ανοίξει εκ νέου στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Κύπριος διεθνής μέσος μετά την εμπειρία στην Κέρκυρα επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ, εντούτοις δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάολο Τραμετσάνι και περιορίστηκε σε πέντε συμμετοχές στο αρχικό σχήμα, οι πλείστες εκ των οποίων επί ημερών Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Την περίπτωση του 26χρονου ανασταλτικού μέσου «γλυκοκοιτάζουν» άλλες κυπριακές ομάδες. Η συμπάθεια του Κετσπάγια προς τον Αρτυματά είναι γνωστή, αφού ο Κύπριος άσος ήταν βασικός και αναντικατάστατος όταν ο Γεωργιανός ήταν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες ο τεχνικός της Ανόρθωσης θα τον ήθελε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αρτυματάς δεν αφήνει αδιάφορες τόσο την ΑΕΚ όσο και την ΑΕΛ. Μέχρι στιγμής, καμία ομάδα δεν έχει κτυπήσει την πόρτα του ΑΠΟΕΛ για τον Αρτυματά, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές γι’ άλλο ένα χρόνο.

Διαβάστε επίσης: «Ο Λαφράνς δεν τήρησε τις δεσμεύσεις και… κέρδισε χρόνο»

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας δεν συζητούν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Αρτυματά χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Στον αντίποδα ο ποδοσφαιριστής εάν δεν υπογράψει ανανέωση συμβολαίου θα έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του από την 1η Ιανουαρίου 2020 (για την αγωνιστική περίοδο 2020/21) χωρίς ο ΑΠΟΕΛ να επωφεληθεί οικονομικά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Φεύγει χωρίς υπογραφή ο Μοράις

Το… κεφάλαιο Αρτυματάς ενδεχομένως να ανοίξει μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ και ανάλογα με τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή, αφού αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί αντικατάστασης του Τραμετσάνι σημαντική θα είναι η άποψη του νέου τεχνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ