aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ ποδοσφαιρική... καρδιά της Κύπρου χτυπάει στη Νιόν!

Η ποδοσφαιρική… καρδιά της Κύπρου χτυπάει στη Νιόν!

Στη Νιον της Ελβετίας στρέφει προσοχή και ενδιαφέρον σήμερα το κυπριακό ποδόσφαιρο. Εκεί, στην έδρα της UEFA, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι κληρώσεις για την γ’ προκριματική φάση σε Τσάμπιονς Λιγκ (13:00) και Γιουρόπα Λιγκ (15:00). Αφορούν και τις τέσσερις ομάδες (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλων, ΑΕΛ) που εκπροσωπούν την χώρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» θα σας μεταφέρει τα πάντα από τις κληρώσεις..

Πρώτος από όλους θα μπει στην κληρωτίδα ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μπορεί να αγωνίζεται αύριο απέναντι στην Σουτιέσκα, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την β’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως σήμερα  θα μάθει την ευρωπαϊκή του συνέχεια στο μονοπάτι των πρωταθλητών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσής ή θα μάθει αντίπαλο στην γ΄ προκριματική φάση του Γιουρίπα Λιγκ, εάν αποκλειστεί από τους Μαυροβούνιους. Δείτε ΕΔΩ τους υποψήφιους αντιπάλους των πρωταθλητών στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον γ’ προκριματικό γύρο και ΕΔΩ τους υποψήφιους αντιπάλους τους για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αν δεν ξεπεράσει το εμπόδιο της Σουτιέσκα.

Ακολούθως, αντίπαλο θα μάθουν και οι τρεις κυπριακές ομάδες που συμμετέχουν στο Γιουρόπα Λιγκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο (8 και 15 Αυγούστου τα δύο ματς). Στην κλήρωση της τρίτης προκριματικής φάσης, συμμετέχουν και η ΑΕΚ (παίζει με την βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας στον Β’ προκριματικό γύρο), ο Απόλλωνας (παίζει με την ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς στον β’ προκριματικό γύρο) και η ΑΕΛ (παίζει με τον Άρη Θεσσαλονίκης στον β’ προκριματικό γύρο) και θα αγωνιστούν εάν καταφέρουν να προκριθούν. Δείτε ΕΔΩ τους υποψήφιους αντιπάλους των ομάδων μας για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, σε περίπτωση βέβαια που προκριθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ