aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ πίστη του «Μπίδη» και το μέλλον του

Η πίστη του «Μπίδη» και το μέλλον του

Μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής μας ο αρχηγός Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μίλησε στον ΡΙΚ.

Αναλυτικά: «Είμαστε στεναχωρημένοι. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια ανεξαρτήτως εικόνας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με το γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Ήρθα για μια καλή εμφάνιση ακόμα και νίκη και μια ισοπαλία θα μας έβρισκε ικανοποιημένους. Έχουμε αρκετό ταλέντο στην Εθνική, εγώ είμαι αισιόδοξος ότι οι Κύπριοι φίλαθλοι θα δουν καλύτερες μέρες.

Θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην επόμενη διοργάνωση. Υπάρχει πίστη που πηγάζει από το ταλέντο και την ψυχή που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές. Τα αποτελέσματα θα έρθουν. Δεν μπορούμε να δείξουμε συνέχεια και πρέπει να το δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια. Είναι θέμα χρόνου να αφομοιωθούν κάποια πράγματα».

Κληθείς να σχολιάσει αν θα συνεχίσει στην Εθνική, είπε: «Εγώ αγαπάω πολύ αυτή την Εθνική και όποτε μου ζητηθεί θα είμαι εδώ είτε στο γήπεδο είτε από άλλο πόστο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ