aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ ώρα της κρίσης για ξένους διαιτητές, VAR και κάρτα φιλάθλου

Η ώρα της κρίσης για ξένους διαιτητές, VAR και κάρτα φιλάθλου

Γενική Συνέλευση για σήμερα Τρίτη έχει συγκαλέσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Η Συνέλευση θα γίνει στο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia (πρώην Hilton) στη Λευκωσία και θα αρχίσει στις 16:00. Θέμα της Συνέλευσης είναι η έγκριση του οικονομικού απολογισμού της Ομοσπονδίας για το οικονομικό έτος 2018-19.

Θα ακολουθήσει άτυπη Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο Οικονομικό, στην Κάρτα Φιλάθλου, στη Διαιτησία, στο VAR και στο Αθλητικό Κέντρο της ΚΟΠ. Η Συνέλευση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στο ξεκίνημά της για τηλεοπτικά πλάνα και φωτογραφίες, ενημέρωσε η Ομοσπονδία.

Εξάλλου, η ΚΟΠ αποφάσισε όπως παραχωρήσει και φέτος δωρεάν μπάλες σε όλες τις Ακαδημίες που συμμετέχουν στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots της Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα, κάθε ηλικιακή ομάδα που συμμετέχει στα Πρωταθλήματα Grassroots, θα πάρει από την ΚΟΠ πέντε μπάλες. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η ΚΟΠ διοργανώνει 55 διαφορετικά Παιδικά Πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν 558 Ομάδες από 107 Ακαδημίες από όλη την Κύπρο. Συνολικά, θα δοθούν από την Ομοσπονδία προς τις Ακαδημίες συνολικά 2.790 μπάλες ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ