aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ Ομόνοια ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα στον Μιχαήλ Άγγελο!

Η Ομόνοια ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα στον Μιχαήλ Άγγελο!

Η Ομόνοια εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφορικά με την προσπάθεια στήριξης του 6χρονου Μιχαήλ Άγγελου, ο οποίος μετέβη στην Αμερική για να υποβληθεί σε μια πρωτοποριακή επέμβαση και να βγει νικητής στον σπουδαίο και γενναίο αγώνα ζωής που δίνει. Παράλληλα παρέδωσε τα δώρα-συλλεκτικές φανέλες που κέρδισαν όσοι συμμετείχαν σε αυτή την ιερή προσπάθεια.

Αναλυτικά: «Αρκετοί από τους νικητές της κλήρωσης του διαγωνισμού για τον Μιχαήλ-Άγγελο πέρασαν σήμερα από τα γραφεία μας και παρέλαβαν τη φανέλα που έχουν κερδίσει! Φίλαθλοι από διάφορες ομάδες ένωσαν δυνάμεις για να δώσουν… φτερά στον Μιχαήλ-Άγγελο, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική και ακολουθεί μια πρωτοποριακή θεραπεία. Όσοι νικητές δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών τους σήμερα στα γραφεία μας, έχουμε διευθετήσει ώστε να τους αποστείλουμε στο δικό τους χώρο τη φανέλα τους. Ευχαριστούμε ξανά τις ομάδες που στήριξαν την προσπάθεια και όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ