aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ νέα σελίδα στη καριέρα του Μυτίδη, η ΑΕΛ και το κυπριακό πρωτάθλημα

Η νέα σελίδα στη καριέρα του Μυτίδη, η ΑΕΛ και το κυπριακό πρωτάθλημα

Στην Παναχαϊκή με προπονητή τον Απόστολο Μακρίδη θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Νέστορας Μυτίδης. Ο Κύπριος επιθετικός μίλησε στον Super Sport FM (104.0) και αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρας του αλλά και το κυπριακό πρωτάθλημα και την ΑΕΛ.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι μια νέα περιπέτεια. Δεν έχω αγωνιστεί ξανά στη Super League 2. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα έχει ενδιαφέρον. Μου άρεσε το πρότζεκτ και ήταν σημαντικό για μένα να μπω ξανά στο γήπεδο και να κάνω αυτό που αγαπώ. Ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω εδώ ήταν για να αγωνίζομαι και νομίζω έκανα την καλύτερη επιλογή. Το σημαντικό είναι να  μπω ξανά στο γήπεδο».

Για το ότι θα έχει ως προπονητή τον Απόστολο Μακρίδη: «Δεν δουλέψαμε μαζί, αλλά, τον γνωρίζω και ανυπομονώ να το ζήσω και αυτό. Θα είναι μια ωραία εμπειρία και είμαι αισιόδοξος ότι θα είναι μια ωραία διαδρομή».

Για την ΑΕΛ: «Δεν ήταν αυτό που ήθελα. Κοιτάζω μόνο μπροστά. Γυρίζω σελίδα και προχωράω».

Για το μέλλον του: «Νιώθω καλά, υγιής. Τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν συνεχώς. Πρέπει να περνούν όλα από τα πόδια σου».

Αν θεωρεί ότι έχει αδικηθεί στην Κύπρο: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν μου αρέσει. Θέλω να δω τι θα γίνει από δω και πέρα. Πιστεύω μόνο καλά πράγματα θα γίνουν στη νέα δεκαετία».

Για το πρωτάθλημα στην Κύπρο: «Είναι ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα έχει ενδιαφέρον μέχρι τέλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ