aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η νέα ομάδα του Ιγκόρ Σίλβα

Βρήκε ομάδα ο Ιγκόρ Σίλβα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ που δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, θα δοθεί δανεικός στην Όσιγιεκ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία. Ο 23χρονος ακραίος αμυντικός έχει συμβόλαιο στους ερυθρόλευκους μέχρι το 2022 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ Λάρνακας η οποία ήθελε να τον κρατήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Όσιγιεκ τερμάτισε πέρυσι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, πίσω από Ριέκα και Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Προ ημερών συμμετείχε στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Στον Ολυμπιακό ο Ιγκόρ Σίλβα είχε πάρει μετεγγραφή τον Ιανουάριο του 2018, προερχόμενος από τον Αστέρα. Η ομάδα της Αρκαδίας τον είχε αποκτήσει το 2016 από τη βραζιλιάνικη Comercial. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κύπρο έκανε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ