aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ μυστικοπάθεια βλάφτει κι ενοχλεί

Η μυστικοπάθεια βλάφτει κι ενοχλεί

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Μένουν εκτός λίστας ευρωπαϊκών ματς κάποιοι ποδοσφαιριστές, αλλά επικρατεί μυστικοπάθεια. Δεν σχολιάζεται από τους παράγοντες και τους εκπροσώπους Τύπου (εντολές εκτελούν κι αυτοί, τι να κάνουν) όταν τους ζητηθεί από τα ΜΜΕ.

Αμ, το άλλο; Όταν ανακοινώνονται ποδοσφαιριστές; Διαβάζεις και ξαναδιαβάζεις την ανακοίνωση, μα πουθενά δεν γίνεται λόγος για χρονική διάρκεια. Να μαντέψουμε κύριοι; Μυστικοπάθεια κι εδώ… Κι έρχεται μια στιγμή που ένας παίκτης δεν αποδίδει και η ομάδα θέλει να τον ξεφορτωθεί στους έξι μήνες ή στους δέκα και δεν γνωρίζουμε αν έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Ή όταν κάποιος άλλος «βγάλει μάτια» και η λαϊκή απαίτηση από τους οπαδούς είναι να επεκταθεί το συμβόλαιό του άμεσα, αναρωτιόμαστε: Ρε, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν αυτός, ή δεν έχει; Θυμηθείτε το… αλαλούμ με τον Ραφαέλ Ρομό και το μένει ή φεύγει από την ΑΕΛ. Ώσπου τελικά δεν είχε συμβόλαιο (υπέγραψε για δύο σεζόν και του ‘γινε αναπροσαρμογή) και για τη νέα περίοδο, δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΛ για ανανέωση και κατέληξε ως ελεύθερος στον ΑΠΟΕΛ και απ’ εκεί στην Μπίρσοτ δανεικός.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε κάποιες μεγάλες ομάδες, αλλά και μερικές θεωρητικά μικρομεσαίες. Παιδιά, η μυστικοπάθεια βλάφτει κι ενοχλεί. Κυρίως τον κόσμο (σας)…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ