aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΗ ΚΟΠ επιστρέφει στα Σωματεία της πλεόνασμα ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Η ΚΟΠ επιστρέφει στα Σωματεία της πλεόνασμα ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Στη σημερινή της Συνεδρία η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ αποφάσισε όπως επιστρέψει στα Σωματεία της εξ’ ολοκλήρου το πλεόνασμα που προκύπτει από την προηγούμενη λογιστική χρονιά και το οποίο ανέρχεται στο ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Όπως αποφασίστηκε, το ποσό δεν θα επιστραφεί στα Σωματεία σε μετρητά αλλά σε είδος.

Συγκεκριμένα, η ΚΟΠ θα καλύψει τα έξοδα διαιτησίας όλων των Πρωταθλημάτων, ενώ αποφασίστηκε να επιχορηγηθούν οι μετακινήσεις σε διαφορετική επαρχία των ομάδων των Ακαδημιών των Σωματείων που συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων της ΚΟΠ με συγκεκριμένο ποσό ανά εκτός έδρας αγώνα σε άλλη επαρχία.

Επιπρόσθετα, θα δοθεί χορηγία στα Προσφυγικά Σωματεία ενώ θα ενισχυθούν οικονομικά τα Πρωταθλήματα Futsal και Γυναικών.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου η οποία ενισχύει εμπράκτως τα Σωματεία της με τρόπο με τον οποίο θα επωφεληθούν όλα εξίσου.

Η Ομοσπονδία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων και προς αυτή την κατεύθυνση αποσκοπεί η απόφαση για επιχορήγηση των μετακινήσεων των ομάδων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα αυτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ