aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ η κλήρωση του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας φούτσαλ περιόδου 2017-2018. Στο νέο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος οκτώ ομάδες και μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης θα αρχίσει η διαδικασία της φάσης των πλέι οφ.

Καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των ομάδων στην κλήρωση, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ, Ανθούλης Μυλωνάς επανέλαβε την απόφαση της Ομοσπονδίας για στήριξη του αθλήματος, τονίζοντας πως σε κάθε αγωνιστική ένας αγώνας (κάθε Πέμπτη συγκεκριμένα) θα προβάλλεται απευθείας από την τηλεόραση.

Η αυλαία της χρονιάς θα ανοίξει με τον αγώνα Σούπερ Καπ μεταξύ της πρωταθλήτριας Ανόρθωσης και της κυπελλούχου ΑΕΛ και λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του θα ανακοινωθούν σύντομα. Στα αξιοσημείωτα της σημερινής κλήρωσης το γεγονός ότι στην πρεμιέρα θα συναντηθούν οι ομάδες που έκλεισαν την περσινή χρονιά με τον τελικό του Κυπέλλου (ΑΕΛ – Ομόνοια / Αραράτ).

1η αγωνιστική (28-29 Σεπτεμβρίου)

ΑΕΚ – Εθνικός Λατσιών

ΑΠΟΕΛ – ΑΜΕΚ Καψάλου

ΑΕΛ – Ομόνοια / Αραράτ

ΘΟΪ – Ανόρθωση

2η αγωνιστική (5-6 Οκτωβρίου)

ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια / Αραράτ – ΘΟΪ

ΑΜΕΚ Καψάλου – ΑΕΛ

Εθνικός Λατσιών – Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ