aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ καθυστέρηση και τα διαδικαστικά

Η καθυστέρηση και τα διαδικαστικά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ισπανός θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, αφού ο Τσάβι Ρόκα φαίνεται να έχει καταλήξει στον εκλεκτό για τον πάγκο της ομάδας. Ακόμη δεν ανακοινώνεται καθώς φαίνεται να υπάρχουν κάποια διαδικαστικά θέματα τα οποία πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν και μετά να ακολουθήσει το επίσημο φιρμάνι.

Πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι η ανακοίνωση του νέου κόουτς θα γίνει μέσα στην επόμενη βδομάδα. Μαζί του θα έρθει βοηθός προπονητής και γυμναστής, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξει ακόμη μια θέση στο τεχνικό τιμ.

Ο Ρόκα παρουσιάζεται βέβαιος για κατάληξη με τον συγκεκριμένο προπονητή, το όνομα του οποίου κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό. Είναι έτοιμος και απλώς περιμένει να αποσπάσει την υπογραφή του.

Απ’ εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ υπάρχουν ακόμη ανοικτά θέματα, ιδιαίτερα στο κεφάλαιο που αφορά στις αποχωρήσεις. Ο Μαρτσίνιακ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και ο Ρόκα αναμένεται εκτός απροόπτου να προχωρήσει στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή για τη θέση του αριστερού μπακ, τον οποίο προορίζει για βασικό.

Ο Νίνου είναι επίσης στο ψάξιμο και περιμένει να βρει κάτι καλό, ενώ παρελθόν πιθανό να αποτελέσουν οι Σαϊθάρ και Ταουντούλ. Ο Ρόκα δεν θα έλεγε όχι στην απόκτηση ενός Κύπριου τερματοφύλακα, με την περίπτωση Γιωργαλλίδη να έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει, καθώς ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει στην Ομόνοια.

Σχετικά με την περίπτωση Σκέμπρι, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο ίδιος απέρριψε την αρχική πρόταση της Ομόνοιας, όμως έχει προτάσεις και από το εξωτερικό. Ο Ρόκα παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και αναλόγως θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ