aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ κακιά στιγμή και τα λάθη του Τράττου

Η κακιά στιγμή και τα λάθη του Τράττου

Το πρόσωπο, Φάνος Κατελάρης, η φάση που έκρινε τον αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, καθώς και η διαιτησία του Λεόντιου Τράττου.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Η κακιά στιγμή στο 75’, όπου ο Κατελάρης δεν συνεννοήθηκε με τον Παναγή, στιγμάτισε άλλη μια καλή εμφάνιση του νεαρού ανασταλτικού μέσου. Με την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, με μια κίνηση που έκανε απολογήθηκε στον κόσμο της Ομόνοιας, παραδεχόμενος το λάθος που έγινε στη συγκεκριμένη φάση. Ο κόσμος της ομάδας του σηκώθηκε και χειροκρότησε τον ποδοσφαιριστή.

Η ΦΑΣΗ: H AEK χωρίς να απειλήσει καθόλου την εστία της Ομόνοιας στο δεύτερο ημίχρονο, βρέθηκε για δεύτερη φορά μπροστά στο σκορ από το αυτογκόλ του Κατελάρη, γκολ που της χάρισε και τη νίκη. Στο 75’ με μακρινή μπαλιά του Ορτίθ, οι Κατελάρης και Παναγή δεν συνεννοήθηκαν και ο νεαρός αμυντικός με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Δεν απέφυγε τα λάθη ο Λεόντιος Τράττος με σημαντικότερο αυτό στο 43’, που καταλόγισε πέναλτι για την ΑΕΚ. Ήταν δύσκολη φάση, όμως ήταν λανθασμένη η υπόδειξή του αφού δεν υπήρξε επαφή ανάμεσα σε Σοϊλέδη και Τολεμές. Επίσης, ενώ υποδείχθηκε επιπλέον χρόνος 1 λεπτό στο πρώτο ημίχρονο, σφύριξε στο 45′:03”. Ακολούθως παραδέχθηκε το λάθος του. Λάθη στις υποδείξεις τους έκαναν και οι βοηθοί, Ιωάννου και Σπανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ