aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ επιστροφή της Πολάρας και μετεγγραφή από Ανόρθωση (οι τελευταίες ανακοινώσεις)

Η επιστροφή της Πολάρας και μετεγγραφή από Ανόρθωση (οι τελευταίες ανακοινώσεις)

Αρκετές κινήσεις έκανε μέσα στον Αύγουστο το πετοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, αφού ανακοινώθηκε η επιστροφή της Πόλας Δημητρίου, η μετεγγραφή της Βάσως Χαραραλάμπους από την Ανόρθωση, ενώ στα κιτρινοπράσινα ντύθηκαν επίσης η Σέρβα Αντζελίνα Σλανκάμενατς κι η Αμερικανίδα Τζορντάν Σκοτ. Επίσης, παραμένουν στην ομάδα η Ειρήνη Ιωάννη και Νάταλη Στυλιανού.

Η ανακοίνωση για την Πόλα: «Η Πολάρα μας επιστρέφει! Η ομάδα μας είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Πόλα Δημητρίου επιστρέφει στην ομάδα μας! Η Πόλα γέννημα θρέμμα της ομάδας δηλώνει παρών και στέκεται και αυτή μπροστάρης στα δύσκολα αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη για την ΑΕΚ μας και την λατρεία της για την πετόσφαιρα! Μπράβο Πόλα!».

Η ανακοίνωση για την Σλανκάμενατς: «Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία με τη 19χρονη Σέρβα πασαδόρο Angelina Slankamenac η οποία κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-20 θα αγωνίζεται με τα κιτρινοπράσινα χρώματα της ΑΕΚ μας. Κατά την περίοδο 2017-18 η Angelina στέφθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου με την ομάδα Zok Luka Bar και κατά τη περσινή περίοδο 2018-2019 αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σερβίας με την ομάδα OK FOK Novi Sad. Καλωσορίζουμε την Angelina στην Πόλη και στην Ομάδα μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Η ανακοίνωση για την Σκοτ: «Η ομάδα μας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με την Αμερικανίδα αθλήτρια Jordanne Scott για την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά 2019-20. Η Jordanne, που αποτελούσε και μέλος της Ομάδας μας και την περίοδο 2016-17, πέραν από εξαιρετική επαγγελματίας είναι και εξαίρετη χαρακτήρας κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα το όλο οικοδόμημα της ΑΕΚ Πετόσφαιρα. Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι η Jordanne θα συνεχίσει να εξασκεί και την προπονητική στα Αναπτυξιακά κάτι που ήταν επιθυμία και των 2 πλευρών! Καλωσορίζουμε την Jordanne στην ΑΕΚ και στην πόλη μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα κιτρινοπράσινα! Welcome Jordanne!».

Η ανακοίνωση για την Ιωάννου και τη Στυλιανού: «Η ομάδα μας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή και για τη νέα χρονιά δύο εξαιρετικών αθλητριών και κοπελών στην ομάδα μας. Η Ειρήνη Ιωάννου αφίχθηκε στην ομάδα μας από το Μαραθώνα Κάτω Βαρωσίων το 2016 και από τότε έχει καθιερωθεί με το σπαθί της στην 1η ομάδα και τελευταίως στην Εθνική μας ομάδα. Η Νάταλη Στυλιανού γέννημα θρέμμα της ομάδας μας αποτελεί μέλος της 1ης ομάδας από το 2015. Και οι 2 τους έχουν ξεκάθαρο στόχο την καθιέρωση στην ΑΕΚ μας και τη στήριξη της μεγάλης προσπάθειας για να κρατηθεί ζωντανό το πετοσφαιρικό μας Τμήμα. Μπράβο κοπέλες!».

Η ανακοίνωση για τη Χαραλάμπους: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Βάσως Χαραλάμπους για την περίοδο 2019-2020 από την ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Η Βάσω ξεκίνησε την καριέρα της από το Φοίνικα Πύλας ενώ μέχρι το 2014 αγωνιζόταν στο Μαραθώνα Κάτω Βαρωσίων. Την περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στην Ανόρθωση και από το 2015 έως και φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως της οποίας διετέλεσε και αρχηγός. Πρόκειται για παίκτρια με εξαιρετικό χαρακτήρα απόλυτα συνυφασμένο με το γενικότερο κλίμα και πνεύμα της ΑΕΚ μας! Με αυτή την προσθήκη ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις για την ομάδα μας και από τη Δευτέρα 2/9/2019 ξεκινάμε για μια χρονιά στην οποία όλοι μα όλοι μας θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, προσγειωμένοι και δυνατοί καθ’ όλη τη διάρκεια της! Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε και στη διοίκηση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου για την πραγματοποίηση της υποσχετικής μετεγγραφής. Καλωσόρισες Βάσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ