aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ «επίσημη» διαφωνία για την επίμαχη φάση

Η «επίσημη» διαφωνία για την επίμαχη φάση

Πολύ ντόρος προκλήθηκε από τον απόηχο του ψεσινού αγώνα στην «Αρένα» μεταξύ της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης. Ο λόγος, φυσικά, είναι το τέρμα της ισοφάρισης για την «Κυρία» με τον Καμαρά. Οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι αυτό δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ και οι φιλοξενούμενοι πως το τέρμα του Γάλλου στράικερ ήταν «πεντακάθαρο». Έτσι, μέσω των επίσημων ιστοσελίδων τους οι δύο ομάδες διαφωνούν για την απόφαση του βοηθού διαιτητή.

ΑΕΚ: «Ένα λεπτό πριν από το τέλος (89’) o Λαρένα δεν έκανε καλή επιλογή στην αντεπίθεση, με την Ανόρθωση να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Καμαρά να σκοράρει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον σκόρερ ωστόσο να βρίσκεται σε αντικανονική θέση. Στο 94ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πράνιτς».

Ανόρθωση: «Η ΑΕΚ σε μια φάση διαρκείας κατάφερε να προηγηθεί με τον Φλορίαν στο 77’, με τον Καμαρά όμως να μην λέει την τελευταία του λέξη και με καρφωτή κεφαλιά στο 90’ να πετυχαίνει ένα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ πάσης αμφιβολίας και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πράνιτς δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα, σε μια φάση που ο διαιτητής της αναμέτρησης εξάντλησε κάθε αυστηρότητα και θα μπορούσε πολύ εύκολα να την αποφύγει αν το ήθελε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ