aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ Ένωση είναι εδώ και το βροντοφώναξε «κουφαίνοντας» την ΑΕΚ (vid)

Η Ένωση είναι εδώ και το βροντοφώναξε «κουφαίνοντας» την ΑΕΚ (vid)

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αμάν νίκη το Παραλίμνι! Χρειάστηκε να περάσουν έξι αγωνιστικές για να πανηγυρίσουν οι βυσσινί. Η ομάδα του Φερέρ, στη δεύτερη παρουσία του στον πάγκο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 3ο λεπτό (Τρισκόφσκι), έκανε την ολική ανατροπή με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (Μπαλοτέλι 57′, Ουντόζι 79′). Το Παραλίμνι ήταν πολύ καλό στην επανάληψη και βάσει της παρουσίας των δύο ομάδων άξιζε της νίκης. Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν τα λάθη στην άμυνα της ΑΕΚ, έβαλαν πείσμα και ήταν αποφασιστικοί υποχρεώνοντας την αντίπαλό τους στη δεύτερη ήττα της.

Η ΑΕΚ, παρόλο που πήρε πολύ νωρίς προβάδισμα και είχε τις ευκαιρίες και για άλλα γκολ, εν τέλει έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι. Απρόσμενη ήττα για την ομάδα της Λάρνακας, που δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην επιτυχία επί της ΑΕΛ. Δεν αξιοποίησε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η κίνηση του Φερέρ να περάσει στον αγώνα τον Ουντόζι αντί του Κυριάκου, αποτέλεσε το «κλειδί» για την αλλαγή της εικόνας της ομάδας του στην επίθεση, με αποτέλεσμα στο τέλος να πετύχει δύο γκολ και να φθάσει στην τεράστια επιτυχία. Οι ομάδα του Παραλιμνίου, που είχε και δοκάρι στο 39’ σε κεφαλιά του Μπάλαζιτς, ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

Ο Τιμόθεος Χριστοφή, που κακώς δεν υπέδειξε πέναλτι στο 27’ για την Ένωσηξ σε τράβηγμα του Ναράνχο στον Μπάλαζιτς, έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κυριάκου, Γκατσέφσκι για τους γηπεδούχους και Ναράνχο, Ακοράν, Τολεμές για τους φιλοξενούμενους.

H TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ

ΕΝΠ (Κάρλος Αλός Φερέρ)Γκατσέφσκι, Α. Κυριάκου (46′ Oυντόζι), Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Θεοδώρου, Μαϊσουράντζε, Λουσέρο (88′ Μουλαζίμης), Φελίπε, Μπελόνε, Μπαλοτέλι, Ντένινγκ (65′ Μαρκόφσκι).

ΑΕΚ (Τζοάν Καρίγιο): Τέουνκενς, Α. Γκονσάλες (66′ Σπιρόφσκι), Τρουγιόλς, Μαρτίνεθ, Ιωάννου, Ακοράν (81′ Αναστασίου), Φερνάντεθ, Χέιτλι, Ναράνχο, Μακρής (61′ Φλοριάν), Τρισκόφσκι.

Σκόρερ: 57′ Μπαλοτέλι, 79′ Ουντόζι / 3′ Tρισκόφσκι.

Κίτρινες: Κυριάκου, Γκατσέφσκι / Ναράνχο, Ακοράν.

Αποβολές:

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή.

Α’ βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου.

Β’ βοηθός: Μάριος Καλογήρου.

Τέταρτος: Αναστάσης Αναστάση.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ