aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ εμπειρία-σοκ του Μασιά: «Στρατός, τανκς και όπλα» (video)

Η εμπειρία-σοκ του Μασιά: «Στρατός, τανκς και όπλα» (video)

Μία πρωτόγνωρη… εμπειρία έζησε ο διεθνής διαιτητής, Δημήτρης Μασίας, ο οποίος σφύριξε τη Δευτέρα το ντέρμπι μίσους στη Βηρυτό, ανάμεσα στην Αλ Νεϊμέ και την Αλ Ανσάρ. Εκεί, έγιναν μεγάλης έκτασης επεισόδια με στρατό, αστυνομία και ασθενοφόρα. Ευτυχώς ο Μασίας και οι βοηθοί του Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Χαράλαμπος Γεωργίου δεν έπαθαν κάτι, ενώ απόψε επιστρέφουν στην Κύπρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διαιτητή στον Active: «Ζήσαμε κάτι το τρομερό, δεν κινδυνέψαμε, αλλά οι σκηνές που είδαμε ήταν κάτι σαν πόλεμος. Η διαιτησία δεν σχολιάστηκε αρνητικών, δεν είχαμε προβλήματα. Το σκορ ήταν μεγάλη έκπληξη, αφού η γηπεδούχος και παραδοσιακή δύναμη έχασε με σκορ και οι οπαδοί δεν το δέχτηκαν αυτό. Στρατός και όπλα και τανκς έξω από το γήπεδο. Άρχισαν κατά τη διάρκεια με την επίτευξη του τέταρτου τέρματος, εμείς είχαμε οδηγίες με κάθε τρόπο να τελειώσει το παιχνίδι. Στα αποδυτήρια ήταν όλα φυσιολογικά γιατί μπήκε ο στρατός μέσα και όλοι αυτοί μας προστάτεψαν. Οι ποδοσφαιριστές ήταν εντάξει, ότι είχε γίνει έγινε στις κερκίδες. Είναι για να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε στην Κύπρο. Εδώ είμαστε αρκετές δεκαετίας μπροστά και αύριο που θα έρθω στην Κύπρο θα εκτιμήσω το ποδόσφαιρο μας. Υπήρχαν τραυματισμοί και στην κερκίδα, πηγαινοέρχονταν τα ασθενοφόρα. Είχε 15.000 κόσμο και το μετέφεραν από Παρασκευή σε Δευτέρα για να μην γίνουν έκτροπα, αλλά πάλι έγιναν».

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ