aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Η διορία της ΑΕΚ Λάρνακας στον Μπρούνο Γκάμα»

«Η διορία της ΑΕΚ Λάρνακας στον Μπρούνο Γκάμα»

Για επίσημη πρόταση της ΑΕΚ στον Μπρούνο Γκάμα κάνει λόγο η ελλαδική ιστοσελίδα «SDNA.gr». Όπως αποκαλύπτει επίσης το δημοσίευμα, οι κιτρινοπράσινοι έδωσαν διορία 2-3 ημερών στον Πορτογάλο να απαντήσει.

Το δημοσίευμα:

Το SDNA γράφει για την πρόταση και το…υστερόγραφο της κυπριακής ομάδας στον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Άρη.

Μπορεί ο Μπρούνο Γκάμα να μην συνεχίζει στον Άρη, ωστόσο η…μπογιά του εξακολουθεί να περνάει στα 34 χρόνια του. Εσχάτως στα αυτιά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού ηχούν σειρήνες από Κύπρο μεριά και συγκεκριμένα από την ΑΕΚ Λάρνακας του άλλοτε…δικού μας, Τσάβι Ρόκα.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και νυν μετεγγραφικός «εγκέφαλος» του κυπριακού συλλόγου, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA , ο Γκάμα έχει μια διορία 2-3 ημερών να απαντήσει σχετικά με την μετακόμισή του στο νησί για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας.

Παρεμπιπτόντως, σε περίπτωση που απαντήσει θετικά, τότε θα συναντήσει στην κυπριακή ομάδα τον άλλοτε προπονητή του στη Λα Κορούνια, Χοσέ Λουίς Όλτρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ