aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ δήλωση του Ηλία, ας γίνει «κάδρο» για τους νεαρούς

Η δήλωση του Ηλία, ας γίνει «κάδρο» για τους νεαρούς

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

«Όποιος πάει μετεγγραφή παίρνει ο νους του αέρα. Έτσι έγινε και με εμένα, νόμιζα ότι έγινα μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ήταν δικό μου το λάθος που δεν έπαιζα. Δεν ήμουν ο Μάριος που έπρεπε. Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη σε κανένα. Εγώ πήγα στην ΑΕΛ και έλεγα πως κάποτε θα με βάλουν να παίξω. Με αγόρασαν άρα θα με έβαζαν. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι έπρεπε να δουλέψω διπλά από τους άλλους. Νόμιζα ότι ήμουν τελειωμένος παίκτης. Δεν είναι έτσι, χρειάζεται πολλή δουλειά».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάριος Ηλία μιλώντας στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου. Ο λόγος ασφαλώς για τον οποίο ανέφερε τα πιο πάνω όπως θα καταλάβετε, αφορά στο γεγονός πως δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου στην ΑΕΛ και πολλοί απέδιδαν ευθύνη στις τεχνικές ηγεσίες, ωστόσο, επιβεβαιώνεται και αυτό που λεγόταν σε διάφορα στέκια. Ότι δηλαδή ο Ηλία είχε τη συμπεριφορά αυτήν που έχουν όσοι «καβαλάνε» ξαφνικά το… καλάμι.

Ο χρόνος δεν «έφαγε» τον Ηλία, ο Κύπριος φορ έβαλε τα δυνατά του, έσκυψε το κεφάλι, έσφιξε τις γροθιές και δούλεψε σκληρά για να έλθει φέτος και επιβεβαιώσει με τη φανέλα του Εθνικού Άχνας και της Εθνικής Κύπρου τα στοιχεία που έδειξε πριν από τη μετεγγραφή το στην ΑΕΛ. Ποια στοιχεία; Ότι διαθέτει τις ικανότητες να γίνει ένας μεγάλος γκολτζής επιθετικός.

Δηλώσεις που καλό είναι να διαβάσουν όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν φιλοδοξίες και που όσο νωρίς αρχίσουν να φανερώνουν το ταλέντο τους, άλλο τόσο βαθιά πρέπει να χώσουν στο μυαλό τους τη σκέψη πως αν δεν δουλέψουν ακόμη πιο σκληρά, θα μείνουν στάσιμοι, ανεπεξέργαστοι και η διάκριση δεν θα έλθει ποτέ. Και ασφαλώς, να μην πάρει ο νους τους αέρα όταν το χάιδεμα και οι προβολή στα ΜΜΕ αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ