aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ διαιτησία του Λεόντιου Τράττου

Η διαιτησία του Λεόντιου Τράττου

Το πρόσωπο του ντέρμπι στο Τσίρειο μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΚ, η φάση που σημάδεψε τον αγώνα και φυσικά η διαιτησία του Λεόντιου Ττράτου.

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Σωστή η απόφαση του Τράττου να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Τρισκόφσκι για το εν ψυχρώ κτύπημα στον Σατσέτι. Ο τελευταίος είχε κάνει πρώτος κίνηση να κτυπήσει τον Τρισκόφσκι, όμως αντί κόκκινη ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη.

Αυστηρή η απόφαση του Τράττου να δείξει κόκκινη στον Ρομπέρζ αλλά μάλλον καλύπτεται από τον κανονισμό. Στο 46’ αγνόησε πέναλτι του Γιωργαλλίδη στον Μπεντόγια. Στο κρισιμότερο λάθος (του βοηθού διαιτητή Τούρου), η ΑΕΚ δικαιολογημένα φωνάζει πως το τρίτο γκολ του Απόλλωνα ήταν οφσάιντ.

ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ: Στο 90’+1 ο Πάουλο Βινίσιους προωθήθηκε, το πίστεψε και πέτυχε το πολύ σημαντικό 2-2 που απέτρεψε την ήττα του Απόλλωνα, που μετά από δυο λεπτά έκανε την ολική ανατροπή. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός το έκανε όπως και με την ΑΕΛ. Ήταν συγκλονιστικός και στα κρίσιμα σημεία του αγώνα έδειξε την κλάση του.

Η ΦΑΣΗ: Στο 90’+3 ο Γκιέ Γκιέ ακολούθησε τη σέντρα του Σέρζιο και νίκησε τον Γιωργαλλίδη, που έκανε άστοχη έξοδο. Χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, σε ένα χρονικό σημείο που δεν είχε την ευκαιρία η ΑΕΚ να αντιδράσει. Το γκολ του έκρινε το αποτέλεσμα, έστειλε τον κόσμο του Απόλλωνα στον έβδομο ουρανό και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες των κυανόλευκων για τον τίτλο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ