aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ δεύτερη καριέρα του «Μπίδη» (πληροφορίες)

Η δεύτερη καριέρα του «Μπίδη» (πληροφορίες)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από το άθλημα που αγάπησε και φυσικά αγαπήθηκε όσο λίγοι. Μερικές μόνο μέρες μετά την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια του, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας άρχισε ήδη να σκέφτεται ή καλύτερα να σχεδιάζει την επόμενη μέρα στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Χαραλαμπίδης: Δεύτερος όλων των εποχών

Ο «Μπίδης» βρίσκεται εδώ και μέρες στην Ελβετία μαζί με άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν στον «βασιλιά των σπορ». Εκεί παρακολουθεί το πρόγραμμα της ΟΥΕΦΑ: «MIP Executive Master for International Players», το οποίο προσφέρεται για πρώην διεθνείς που έχουν παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και επίπεδο έχουν πολλά να προσφέρουν στη διοίκηση και διαχείριση του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Aνακοίνωσε το… τέλος ο Χαραλαμπίδης

Το UEFA MIP είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιεί τις ανάγκες των παικτών που έχουν συνηθίσει να κερδίζουν τρόπαια στο γήπεδο, παρέχοντάς τους ένα εργαλείο με το οποίο θα τεθούν τα θεμέλια για την επιτυχία του αγώνα. Ουσιαστικά όσοι το ακολουθούν έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και φυσικά να έχουν μία δεύτερη καριέρα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα στον σύνδεσμο ΕΔΩ, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ενδιαφέρον βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Το «ευχαριστώ» από τον «Μπίδη»

Σε αυτό η ΟΥΕΦΑ δίνει μία μικρή γεύση για αυτό που αποφάσισε να ακολουθήσει ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου μας βρίσκονται οι γνωστοί μας Νίκος Νταμπίζας, Μπρούνο Σεϊρού και άλλοι όπως ο Έρικ Αμπιντάλ και Ζουνίνιο. Ουσιαστικά πρόκειται για την τάξη του 2015-2017.

Διαβάστε επίσης: «Μίστερ, τον Σπόλιαριτς βρήκες να με βάλεις να κυνηγάω;»

Διαβάστε επίσης: Ο «Μπίδης»… είναι στιγμές

Διαβάστε επίσης: Βουτσέκοβιτς για «Μπίδη»: «Σαν ένα δικό μου παιδί…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ