aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ χειρονομία του Βινίσιους που εξόργισε τους ΑΕΚτζήδες! (video)

Η χειρονομία του Βινίσιους που εξόργισε τους ΑΕΚτζήδες! (video)

Μία φωτογραφία και ένα βίντεο με τον Βινίσιους Φράνκο να φαίνεται πως κάνει κάποια χειρονομία προς την κερκίδα των οπαδών της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Η φάση έγινε στο 63ο λεπτό του ντέρμπι και όπως θα δείτε και θα ακούσετε από το οπτικοακουστικό υλικό πιο κάτω (βίντεο στο YouTube από τον χρήστη Thema Online), η κίνηση του Βραζιλιάνου μέσου του ΑΠΟΕΛ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς των κιτρινοπράσινων περισσότερο για το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκε.

Ακόμη και να προκλήθηκε από μερίδα ατόμων ο Βινίσιους, οι Λαρνακείς θεωρούν πως δεν έπρεπε να προβεί σε αυτή την κίνηση, ενώ ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, όπως φαίνεται στο βίντεο κάτι λέει στον διαιτητή, προφανώς για να δικαιολογηθεί.

Απομένει να δούμε εάν ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, μελετήσει το βίντεο και αποφασίσει να τιμωρήσει ή όχι τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ