aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ Μπάρσα και ο πρώτος στόχος

Η Μπάρσα και ο πρώτος στόχος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται καθημερινά για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ. Εδώ και μέρες υπάρχει φημολογία για τεχνικό από τα τμήματα της Μπαρσελόνα.

Μάλιστα, τα ονόματα του Ζεράρντ Λόπεθ και του Γκάμπρι, οι οποίοι προπονούν τη δεύτερη ομάδα και αυτήν κάτω των 19 ετών των Καταλανών, αντιστοίχως, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πληροφορίες του «Goal», όμως, αναφέρουν ότι κανείς από τους δύο δεν έχει πιθανότητα να γίνει το νέο αφεντικό. Ο Τσάβι Ρόκα έχει επικεντρώσει την προσοχή του σε άλλους προπονητές. Με κάποιους έχει κάνει επαφές, ενώ έχει ξεχωρίσει τον πρώτο στόχο και περιμένει και την απάντησή του.

Η επιλογή του προπονητή είναι κάτι που δεν πρέπει να καθυστερήσει, σύμφωνα με τους παράγοντες του σωματείου της Λάρνακας. Σε λιγότερο από ένα μήνα η ΑΕΚ θα αρχίσει την προετοιμασία της για την επόμενη σεζόν και ο νέος κόουτς θα χρειαστεί χρόνο για να μάθει την ομάδα προτού πιάσει δουλειά.

Πάντως ο Ρόκα έχει δείξει μέχρι σήμερα ότι δουλεύει με μεθοδικότητα και πάσα μυστικότητα. Τα αποτελέσματα των δικαιώνουν σε μεγάλο βαθμό και για την ώρα το όνομα του πιθανού νέου τεχνικού είναι άγνωστο, με αποτέλεσμα οι φήμες να φουντώνουν καθημερινά.

Για την ΑΕΚ φυσικά υπάρχει και το κεφάλαιο της ενίσχυσης. Η ομάδα της Λάρνακας θα κάνει λίγες κινήσεις, όμως στόχος είναι αυτοί που θα έρθουν να της προσδώσουν μεγάλη ποιότητα, ώστε να γίνει ακόμη πιο ισχυρή και ανταγωνιστική.

Το γεγονός ότι η διοίκηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε αύξηση του προϋπολογισμού κατά μισό εκατομμύριο ευρώ θα είναι βοηθητικό ώστε να προσεγγιστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές τους οποίους δύσκολα θα σκεφτόταν πριν από έναν χρόνο ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής.

Αν μάλιστα εξασφαλίσει και την υπογραφή τους, θα μετατρέψει σε ακόμη πιο ισχυρή την ομάδα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ