aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ μπάλα στη σέντρα με αλλαγή στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Η μπάλα στη σέντρα με αλλαγή στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Αρχίζει ξανά η δράση στις εγχώριες διοργανώσεις. Μετά την σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης το πρωί της Δευτέρας (20/1) ανακοινώθηκε το τέλος της αποχής των διαιτητών, έτσι η μπάλα θα στηθεί την Τετάρτη (22/1) στη σέντρα για τους αγώνες της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Coca – Cola.

Στο Τσίρειο ο Απόλλων υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης, ενώ θα διεξαχθούν και τρεις επαναληπτικοί αγώνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

16:00 Ομόνοια Λευκωσίας – Ερμής Αραδίππου

17:00 Δόξα Κατωκοπιάς – ΕΝ Παραλιμνίου

18:00 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΑΕΚ

Πρώτος αγώνας

19:00 Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει το σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής. Αυτής δηλαδή που αναβλήθηκε μετά την αποχή των διαιτητών. Είναι δεδομένο ότι θα προκύψει τουλάχιστον μία αλλαγή στις ημέρες διεξαγωγής των παιχνιδιών.

Διαβάστε επίσης: Επαναρχίζει το πρωτάθλημα, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν

Η 17η Αγωνιστική

Σάββατο, 25/1

17:00 ΑΕΚ-ΑΕΛ

19:00 Δόξα-ΑΠΟΕΛ

Κυριακή, 26/1

16:00 Απόλλων-Εθνικός

17:00 Ομόνοια-Ανόρθωση

18:00 Νέα Σαλαμίνα-Παραλίμνι

Ο αγώνας ανάμεσα στην Πάφος FC και τον Ολυμπιακό που ήταν ορισμένος να διεξαχθεί σήμερα (20/1) δεν μπορεί να γίνει τη Δευτέρα (27/1), καθώς την Τετάρτη (29/1) οι δύο ομάδες έχουν αγώνες κυπέλλου. Επομένως αναμένεται να οριστεί είτε Παρασκεύη (24/1), είτε το Σάββατο (25/1).

Υπενθυμίζουμε πως δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής έχουν μόνο όσοι ποδοσφαιριστές ήταν εγγεγραμμένοι  στα ρόστερ των ομάδων μέχρι το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ