aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ μπάλα στα πόδια του Λαμπάν

Η μπάλα στα πόδια του Λαμπάν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο «περίμενε» της απόφασης του Βανσάν Λαμπάν βρίσκονται στον Εθνικό Άχνας, με την ομάδα να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προκύψει μία μικρή διαφορά σε ένα σκέλος της πρότασης, όμως δεν είναι κάτι το οποίο δεν ξεπερνιέται. Τη Δευτέρα πιθανόν να γίνει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές για να διαφανεί αν θα μπορέσουν να συνεργαστούν ή όχι. Ο κυπριοποιημένος Γάλλος είχε τονίσει σε πρόσφατες συνεντεύξεις του ότι θα ήθελε να συνεχίσει σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, επομένως δεν αποκλείεται να προσπαθεί να κερδίσει και χρόνο μπας και βρει κάτι καλύτερο.

Την ίδια ώρα η προσπάθεια για ενίσχυση συνεχίζεται, όμως νεότερα κατά πάσα πιθανότητα θα προκύψουν από βδομάδας. Ο Εθνικός έχει καταθέσει πρόταση και σε άλλο Γάλλο που αγωνίζεται στα «φτερά» της επίθεσης και αν καταφέρει να τον φέρει στην Κύπρο, θα είναι μεγάλη επιτυχία.  Αναμονή υπάρχει και για τη θέση του δεξιού μπακ, με την ομάδα της Άχνας να έχει ξεχωρίσει τον Ψάλτη που ήταν στον Ερμή, όμως στο τραπέζι παραμένουν και τα ονόματα των Λοϊζίδη και Κυπριανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ