aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ Αστυνομία θα επαναφέρει υποθέσεις του παρελθόντος για τα «στημένα»

Η Αστυνομία θα επαναφέρει υποθέσεις του παρελθόντος για τα «στημένα»

Ερωτηθείς για τα στημένα παιχνίδια, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας τάξης άλλα και πολιτικών αρχηγών, χαρακτηρίζοντας την ως πολύ σημαντική υπόθεση.

«Εμείς από πλευράς μας έχουμε ενισχύσει την ομάδα που διερευνά τις συγκεκριμένες υποθέσεις, ενώ σημαντικές πληροφορίες λαμβάνουμε και από τον κόσμο και άλλους παράγοντες που βοηθούν την Αστυνομία», είπε αρχικά. Και συνέχισε: «Ευελπιστούμε πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και θεωρώ ότι τα παλιότερα εμπόδια σε ένα βαθμό έχουν υπερπηδηθεί».

Ανέφερε επίσης πως θα επαναφέρουν υποθέσεις του παρελθόντος και θα γίνουν επαναξιολογήσεις μαρτύρων. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, κάποια στοιχεία που υπάρχουν θα επαναξιολογηθουν ώστε να δούμε, είπε «αν υπάρχει το παραμικρό ίχνος στο οποίο θα πατήσουμε για να διερευνήσουμε σε βάθος τις υποθέσεις αυτές»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ