aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ «αρκούδα» στο κλουβί! (Πανέτοιμοι στην ΑΕΚ)

Η «αρκούδα» στο κλουβί! (Πανέτοιμοι στην ΑΕΚ)

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Απόλυτα έτοιμοι δηλώνουν στην ΑΕΚ για τη σημερινή, πολύ σημαντική αναμέτρηση με τη Σπάρτακ Μόσχας. Οι παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, που περιμένουν πώς και πώς την έναρξη του ματς, έδωσαν την υπόσχεση ότι θα τα δώσουν όλα για να χαρίσουν στον κόσμο μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία.

Δίψα, πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα είναι ορισμένα από τα στοιχεία που εύκολα διέκρινε κανείς τα τελευταία 24ωρα στην ομάδα της Λάρνακας. Το παιχνίδι με τη Σπάρτακ θα ξεκινήσει στις 18:00 και το γεγονός ότι τέτοια ώρα η ζέστη και τα επίπεδα υγρασίας αναμένεται να χτυπήσουν άλλη μια μέρα «κόκκινο» είναι δίχως αμφιβολία ένα θετικό στοιχείο για την ΑΕΚ. Οι Ρώσοι, από την ώρα που έφθασαν στην Κύπρο, μιλούν συνεχώς για τις καιρικές συνθήκες που συνάντησαν στη χώρα μας.

Στόχος των Λαρνακέων είναι η νίκη και αν αυτή συνδυαστεί με το μηδέν παθητικό, θα είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουν να διατηρήσουν ορθάνοικτη την πόρτα που οδηγεί στον 4ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, οπότε σήμερα επιβάλλεται να κάνουν το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Η λογική λέει πως ο Ιδιάκεθ θα παρατάξει την ομάδα του με τον σχηματισμό 4-1-4-1, παρόλο που μέχρι στιγμής έδειξε πως είναι απρόβλεπτος στις επιλογές του. Στις προπονήσεις δεν άνοιξε τα χαρτιά του, όμως κάποιες εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μίνιο, δεξί μπακ ο Ορτίθ, στην αντίθετη πλευρά ο Χαραλάμπους και κεντρικοί αμυντικοί οι Καταλά, Μοϊσόφ. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε τους Μπόλιεβιτς, Λαρένα και Τομάς, στα «φτερά» της επίθεσης τους Τέτε, Τρισκόφσκι και στην κορυφή της επίθεσης τον Άλβες.

Το να μείνει ο Άλβες στον πάγκο για δεύτερο σερί παιχνίδι, να πάει ο Τρισκόφσκι κορυφή και να παίξει βασικός ο Χαραλαμπίδης είναι ένα σενάριο με λιγότερες πιθανότητες. Όπως και το να δούμε την ΑΕΚ να παρατάσσεται με σύστημα 3-5-2. Το σημαντικό είναι να υπάρχει συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό και να μπορέσει η ομάδα της Λάρνακας να κάνει καλό ματς, ειδικά στο κέντρο, εκεί όπου ξεκινούν τα πάντα για τη Σπάρτακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ