aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ αποστολή και το πρόγραμμα για Σαν Μαρίνο

Η αποστολή και το πρόγραμμα για Σαν Μαρίνο

Η ΑΕΚ ενημερώνει για την αποστολή και το πρόγραμμα του επαναληπτικού αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο τη Φολγκόρε στο Σαν Μαρίνο, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στις 21:30.

H αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα στις 16:50 το απόγευμα από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και με ενδιάμεσο σταθμό στη Βιέννη θα φτάσει στο αεροδρόμιο της Bologna, από όπου θα μεταβεί οδικώς στο Σαν Μαρίνο

H συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (06/06) στις 18:00 (τοπική ώρα). Θα ακολουθήσει στις 19:00 (τοπική ώρα) η προπόνηση, που θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

H συνέντευξη Τύπου της Φολγκόρε, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Λουτσιάνο Μουλανόρι, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (06/06) στις 12:00 (τοπική ώρα) και η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19:00 (τοπική ώρα).

Το πρωί (07:45 τοπική ώρα) της Παρασκευής (08/07) η αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Μπολόνια και με ενδιάμεσο σταθμό στη Βιέννα αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο το απόγευμα.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους:

Εύμαιος Ευθυμιάδης (Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος/αρχηγός αποστολής)
Xavi Roca (Τεχνικός Διευθυντής)
Χριστόφορος Πετρουής (Τιμ-Μάνατζερ)
Joseba Imanol Idiakez (Προπονητής)
Antonio Hidalgo (Βοηθός Προπονητή)
Toni Gil (Γυμναστής)
Γιώργος Παπασάββας (Προπονητής Τερματοφυλάκων)
Μιχάλης Αθανασίου (Φυσιοθεραπευτής)
Dimitar Yordanov (Μασέρ)
Yordan Stoyanov (Μασέρ)
Florin Yucan (Φροντιστής)
Παναγιώτης Χατζηπαντελής (Φροντιστής)
Δρ. Γιάννης Ευσταθιάδης  (Γιατρός)
Κυριάκος Δημητρίου (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου)

Ποδοσφαιριστές: Καταλά, Ταουντούλ, Χαραλάμπους, Τομάς, Μπόλιεβιτς, Εγγλέζου, Λαρένα, Μιντίκκης, Σαϊθάρ, Μούσιτς, Άλβες, Μιχαήλ, Λαμπάν, Χαραλαμπίδης, Τέτε, Μουρίγιο, Μοΐσοφ, Ιωάννου, Τρισκόφσκι, Κωνσταντίνου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ