aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ απάντηση-υπονοούμενο του Χατζηλούκα για τον Μπόλιεβιτς

Η απάντηση-υπονοούμενο του Χατζηλούκα για τον Μπόλιεβιτς

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Δόξας Λούκας Χατζηλούκας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ (0-3), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μη συμμετοχή του Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Στο β’ μέρος μας πίεσαν πάρα πολύ, ήταν πολύ καλοί και κέρδισαν δίκαια. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο. Καλή επιτυχία για το παιχνίδι της Πέμπτης», είπε αρχικά και ακολούθως αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα συγκριτικά με το προηγούμενο ματς: «Σίγουρα πάντα είναι δική μου επιλογή, ελπίζω να μην υπονοείτε κάτι. Ήταν δική μου επιλογή. Σε κάποια παιχνίδια θεωρώ ότι πρέπει να δίνω και σε άλλους ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να παίζουν».

Για τον Σαντίκ πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να ρισκάρω γιατί είχε ένα πρόβλημα στο προηγούμενο παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα μας και δεν ήθελα να το ρισκάρω».

Για τον Μπόλιεβιτς όταν ρωτήθηκε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω κάποιας «συμφωνίας κυρίων», απάντησε αφήνοντας και το υπονοούμενο πως κάποιοι άλλοι του έδωσαν εντολή να μην τον χρησιμοποιήσει: «Έτσι μου είπαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ