aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ απάντηση Καραπατάκη για αποχώρηση και τα συμβόλαια που λήγουν

Η απάντηση Καραπατάκη για αποχώρηση και τα συμβόλαια που λήγουν

Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Άντρο Καραπατάκη σε συνέντευξή του στο «Goal». Η εξάπλωση του κορωνοϊού προκάλεσε συρρίκνωση των μηνιαίων εσόδων της ΑΕΚ κατά 50% τουλάχιστον με τον ισχυρό άνδρα των κιτρινοπράσινων να τονίζει πως στα έξι συναπτά έτη που ηγείται της ομάδας, ουδέποτε υπήρξε καθυστέρηση στην καταβολή μισθών, αλλά αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική.

Μιλώντας στον Ανδρέα Μαύρο ο Άντρος Καραπατάκης δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τα δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για σοβαρές σκέψεις παραίτησης από την προεδρία της ΑΕΚ. «Αυτά δεν είναι της ώρας. Τώρα έχουμε άλλες σημαντικές προτεραιότητες», ήταν η σχετική τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη των Λαρνακέων, ο οποίος με ντρίμπλα απέφυγε να τοποθετηθεί.

Όσον αφορά τα θέματα προγραμματισμού και συγκεκριμένα τα πολλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όποτε και αν αυτή ολοκληρωθεί ο Άντρος Καραπατάκης είπε πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό σκέλος, αφού οι συνέπειες από τον κορωνοϊό θα διαφοροποιήσουν πολύ τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο.

«Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολούν τέτοιου είδους ζητήματα. Είμαστε επικεντρωμένοι στο πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών ώστε να ανταπεξέλθουν με την έναρξη του πρωταθλήματος. Σκεφτόμαστε το οικονομικό σκέλος και το πώς θα διαχειριστούμε τα υφιστάμενα συμβόλαια. Έχουμε άλλες προτεραιότητες. Αφού όμως έκανες αναφορά για την επόμενη σεζόν, πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο μετά τον κορωνοϊό θα είναι πολύ διαφορετικό. Όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά παγκοσμίως. Εκτιμώ πως θα δούμε μειωμένους προϋπολογισμούς, διαφορετικά συμβόλαια, μετεγγραφές με λιγότερο κόστος. Το άθλημα θα τεθεί πλέον σε νέες βάσεις με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Κραυγή αγωνίας Καραπατάκη στο «Goal»: «Μείωση κατά 50% τουλάχιστον»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ