aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ αντίθετη διαδρομή στα ντέρμπι ΑΕΛ – ΑΕΚ

Η αντίθετη διαδρομή στα ντέρμπι ΑΕΛ – ΑΕΚ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της Β’ φάσης του πρωταθλήματος με την αναμέτρηση ΑΕΛ – ΑΕΚ στο Τσίρειο (18:30, Cytavision1). Ζευγάρι που μπορεί να προσφέρει και θέαμα και συγκινήσεις.

Όσον αφορά στο βαθμολογικό ενδιαφέρον, από πλευράς ΑΕΛ είναι μεγαλύτερο αφού βρίσκεται σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Όσον αφορά στην ΑΕΚ, βρίσκεται 10 βαθμούς μακριά από την 4η θέση που στο τέλος της σεζόν ενδέχεται να αποδειχθεί προνομιούχα και να διασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα την κυνηγήσει αλλά οι πιθανότητες είναι περιορισμένες. Μαθηματικός όμως έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει.

Ρίχνοντας μια ματιά στα αποτελέσματα των δύο ομάδων στην Α’ φάση, ακολουθήθηκε αντίθετη διαδρομή. Και εξηγούμαστε: Στο ματς του α’ γύρου στο «Αρένα», προηγήθηκε η ομάδα της Λεμεσού και έκανε την ολοική ανατροπή η ΑΕΚ και πήρε το τρίποντο.

Στο ματς του β’ γύρου στο Τσίρειο, ήταν η ΑΕΚ που πήρε το προβάδισμα και οι γαλαζοκίτρινοι με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχαν τρία γκολ και πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο. Τι θα γίνει σήμερα, θα το γνωρίζουμε λίγο πριν τις 8:30 το βράδυ. Σε μονό αγώνα κυπέλλου για τη φάση των «16», η ΑΕΛ προκρίθηκε επί της ΑΕΚ με νίκη μέσα στο «Αρένα (2-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ