aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Σκαπούλλη

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Σκαπούλλη

Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και θέαμα». Ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας ανέλυσε αρκετές φάσεις από τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής και επικεντρώθηκε στα παιχνίδια των ΑΕΛ – Δόξα και Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

ΑΕΛ – Δόξα

52’: Για την δεύτερη κίτρινη στον Μεσκά, «Καθαρή περίπτωση κίτρινης, δεν πρέπει οι επαγγελματίες παίκτες να προβαίνουν σε τέτοιες κινήσεις. Ποια η χρησιμότητα όταν ελέγχεις την μπάλα;».

57’: Κτύπημα Ζντρασκόφσκι σε Μιντίκη: «Ήταν για κίτρινη κάρτα καθαρά, όχι για όκκινη».

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

26’: Για το πέναλτι της ΑΕΚ, «Καθαρό το πέναλτι ο παίκτης του Ολυμπιακού αγγίζει το παπούτσι από κάτω, είναι ξεκάθαρό».

31’: Για το γκολ του Ολυμπιακού και ζήτησε η ΑΕΚ οφσάιντ, «Η δική μου η άποψη είναι ότι έπρεπε ο βοηθός να σηκώσει την σημαία του. Αν την σήκωνε θα τον πίστωνα θερμά. Θέλω να τονίσω ότι ήταν από τις πολύ δύσκολες φάσεις. Εκείνο το δευτερόλεπτο που πρόσεξε το τοίχος. Θα είχε την θερμή μου υποστηρίξει αν ο βοηθός σήκωνε την σημαία».

37’: Για πέναλτι που διεκδικεί ο Ολυμπιακός, «Ο παίκτης της ΑΕΚ τον ρίχνει κάτω με επαφή. Είπαμε όταν ο παίκτης έχει την μπάλα οι αμυντικοί πρέπει να είναι προσεκτικοί. Ήταν πέναλτι και ήταν ανόητο, αφού ο παίκτης του Ολυμπιακού έβλεπε το κέντρο».

Ανόρθωση – Πάφος FC

29’: Για την φάση που κτύπησε η μπάλα στον διαιτητή, «Ορθά άρχισε το παιχνίδι να συνεχιστεί, μετά στην φάση του 45’ σωστά το διέκοψε γιατί άλλαξε η κατοχή».

Ομόνοια – Απόλλων

«Του ξέφυγαν κάποια φάουλ έπρεπε να δοθούν. Όταν ο διαιτητής αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να αλλάξει νότα. Είναι η ικανότητα του, πότε πρέπει να αλλάξει στάση. Σε διάστημα 7’ έδειξε τρεις κάρτες και γι΄ αυτό κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι».

72’: Για οφσάιντ στον Γιαννιώτα, «Δεν έπρεπε να δοθεί».

ΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ

«Πρέπει ο διαιτητής να κάνει αυτοκριτική και να προσέξει το μέλλον. Έγιναν λάθη, ο διαιτητής να κάνει αυτοκριτική. Δεν είχαμε χρόνο να μελετήσουμε τις φάσεις. Βλέποντας όμως τον αγώνα διαπίστωσα ότι ο διαιτητής έχει απειρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ