aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ ΑΕΛ ξεκαθάρισε γιατί ορίστηκε ο Τιμόθεος Χριστοφή στο Ομόνοια-Ολυμπιακός

Η ΑΕΛ ξεκαθάρισε γιατί ορίστηκε ο Τιμόθεος Χριστοφή στο Ομόνοια-Ολυμπιακός

Έντονα ενοχλημένοι ήταν στην ΑΕΛ με την διαιτησία του Τιμόθεου Χριστοφή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λεμεσού εξέφρασε τα παράπονα της μετά το παιχνίδι μέσω του γενικού διευθυντή της, Δημήτρη Γιαννέλη, ο οποίος τόνισε πως οι γαλαζοκίτρινοι θα προχωρήσουν σε καταγγελία.

Ωστόσο, ο διεθνής διαιτησίας θα είναι ο άρχοντας του αγώνα της 7ης αγωνιστικής μεταξύ της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής (25/10, 19:00), λίγες μέρες δηλαδή μετά το ντέρμπι του Τσιρείου. Έτσι εύλογα δημιουργήθηκε το ερώτημα σχετικά με τον ορισμό του μετά από καταγγελία. Ωστόσο, όπως τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Αριάδνη Γενεθλίου, «δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της καταγγελίας», και γι’ αυτό φαίνεται πως δεν επηρεάστηκε ο Τιμόθεος Χριστοφή.

Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΛ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του διεθνούς διαιτητή τόσο για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 86’ σε σπρώξιμο του Σάστρε στον Γουίλερ, ενώ την εσχάτη των ποινών ζήτησαν και σε πέσιμο του Χουράδο ενωρίτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ