aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ ΑΕΛ θριάμβευσε στο ντέρμπι της Λεμεσού! (αποτελέσματα)

Η ΑΕΛ θριάμβευσε στο ντέρμπι της Λεμεσού! (αποτελέσματα)

«Γαλαζοκίτρινο» βάφτηκε το Λεμεσιανό ντέρμπι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών. Η Robo Markets ΑΕΛ καλύτερη στα δύο από τα τρία σετ επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Απόλλωνα (25-21, 25-13,25-15) και πατά γερά στην τετράδα. Ο Απόλλων μετά την τρίτη σερί ήττα οπισθοχώρησε και άλλο.

Η Ανόρθωση συνέχισε την αλάνθαστη πορεία της στη Δερύνεια. Η «Μεγάλη Κυρία» παίζοντας με απόλυτη σοβαρότητα ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο της Αναγέννησης με 3-0 σετ (14-25, 15-25, 12-25) και με 24 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή, ενώ έχει στο χέρι άλλον ένα αγώνα. Η ομάδα του Μπόσκοβιτς ουδόλως επηρεάστηκε από τη διπλή αναβολή της περασμένης εβδομάδας του αγώνα με την RoboMarkets ΑΕΛ. Η Αναγέννηση παρά την προσπάθειά της δεν φάνηκε ανταγωνιστική.

Χωρίς δυσκολία η Τεχνοοικία ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του ΘΟΪ Αυγόρου στο «Κίτιον» με νίκη 3-0 σετ (25-16, 25-18, 25-22) και έφθασε τους 18 βαθμούς μένοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το ΘΟΪ προσπάθησε, έδειξε τα γνωστά καλά του στοιχεία κυρίως στο τρίτο σετ, αλλά δεν κατάφερε να γλυτώσει την ήττα.

Στον τέταρτο αγώνα της βραδιάς, η Ολυμπιάδα Νεάπολης νίκησε με 3-1 σετ τον Παφιακό (11-25, 26-24, 25-21, 25-16). Καθοριστικό ήταν το δεύτερο σετ, το οποίο κέρδισε η Ολυμπιάδα και ισοφάρισε και στη συνέχεια με την ψυχολογία με το μέρος της έφθασε στη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ