aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ ΑΕΚ του δευτέρου ημιχρόνου άρεσε

Η ΑΕΚ του δευτέρου ημιχρόνου άρεσε

Χρήσιμο από κάθε άποψη κρίνεται το φιλικό της ΑΕΚ απάνεντι στον ΑΠΟΕΛ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Σκόρερ για την ΑΕΚ ο Τιάγκο στο 77’, που ισοφάρισε.

Η ΑΕΚ του δευτέρου ημιχρόνου άρεσε, αφού έβγαλε ομαδικό πνεύμα και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή, έδειξε να ψάχνεται. Άλλωστε είναι μια νέα ομάδα και ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ της, με τον Καταλά, που χρησιμοποίησε 17 ποδοσφαιριστές, να αναμένει μέσα από τα παιχνίδια η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια.

Αν και νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, η ΑΕΚ φάνηκε πως είναι ομάδα συνόλου, που θα φέρει τη σφραγίδα του προπονητή της. Ο Ισπανός τεχνικός περνά τη φιλοσοφία του και σε βάθος χρόνου αναμένει πλήρη αφοσίωση από τους παίκτες του στο παιχνίδι που θέλει να παρουσιάζει η ομάδα του. Έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα, όμως η ΑΕΚ έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με τους Μαρτίνεθ, Χριστοφόρου (46’ Τάντι), Λουίς Γκουστάβο, Ακοράν (79’ Σιαθάς), Τιάγκο (84’ Μακρής), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Φερνάντες, Αναστασίου (73’ Σπιρόφσκι), Ντέρμπισαϊρ (79’ Ρομό), Μάμας (46’ Ναούμ).

Εξάλλου, σε νέο φιλικό που διεξήχθη χθες στο Δασάκι, η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό. Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με τους Τούμπας, Τάντι (80’ Φερνάντες), Σπιρόφσκι (80’ Γκουστάβο), Ρομό (57’ Σιαθάς), Γκονζάλεθ, Ολατούντζι, Εγγλέζου, Χριστοφόρου, Ναούμ (80’ Καλαϊτζής), Μάμας (46’ Στεφάνου), Μακρής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ