aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ αδικαιολόγητη στάση στον «Μπίδη» και το μεγάλο λάθος του Νικολάου

Η αδικαιολόγητη στάση στον «Μπίδη» και το μεγάλο λάθος του Νικολάου

Το πρόσωπο του ντέρμπι στο ΓΣΠ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ, η σημαντικότερη στιγμή του αγώνα και το σοβαρό λάθος του διαιτητή Γιώργου Νικολάου.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 72’ και για πρώτη φορά τέθηκε αντιμέτωπος του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Αν και μερίδα του κόσμου των γηπεδούχων χειροκρότησε, τα γιουχαΐσματα που ακούστηκαν ήταν πολύ άσχημη στιγμή. Η ιστορία του στον ΑΠΟΕΛ και η στάση του στο σύνολο της καριέρας του δεν δικαιολογούσε αυτή την αντίδραση.

Η ΦΑΣΗ: Από τη στιγμή που δεν χάθηκε η κραυγαλέα ευκαιρία, ένθεν και ένθεν, σημαντικότερη στιγμή ήταν το μη καταλογισθέν πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο 88’. Μια κρίσιμη στιγμή του αγώνα, που θα μπορούσε να γράψει διαφορετικά την ιστορία του πρωταθλήματος αν καταλογιζόταν.

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Το σοβαρότερο λάθος του Γιώργου Νικολάου ήταν όταν δεν καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο 88’, όταν ο Καταλά έριξε κάτω τον Μιλάνοφ. Από εκεί και πέρα, έκανε αρκετά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Πιο χαρακτηριστικές, όταν δεν «κιτρίνισε» τους Μοράις και Μιλάνοφ (πρώτο ημίχρονο) από πλευράς γηπεδούχων και τον Τολεμές (δεύτερο ημίχρονο) από πλευράς φιλοξενούμενων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ